Ce se întâmplă acum cu hoții care i-au spart casa lui Marian Vanghelie ”M-am ocupat bine de ei” EXCLUSIV

Hoții care au intrat în casa lui Marian Vanghelie în ianuarie și au furat bunuri de 300.000 de euro au fost prinși.

Marian Vanghelie hoti
Autor: Catalina Lohan

In articol:

Casa din Snagov unde locuiește acum Marian Vanghelie si soția lui a fost spartă de hoți la începutul acestui an. Aceștia au fugit cu bunuri în valoare de 300.000 de euro, printre lucrurile furate s-au aflat un tablou, două ceasuri și mai multe bijuterii.

Hoții au intrat noaptea în casă, în timp ce în locuință se aflau singure soția, fetița și soacra lui Marian Vanghelie. La scurt timp, tâlharii au fost prinși, iar polițiștii au recuperat inițial de la aceștia bunuri de doar 7.300 de lei. Apoi au dat și de urma tabloului celebru, este vorba despre ”Cap de copil” de Gheorghe Petraşcu.

Hoții sunt acum în arest preventiv deși au cerut judecarea în stare de libertate. În proces, Marian Vanghelie s-a constituit ca parte civilă pentru că vrea ca aceștia să înfunde pușcăria.

Citeste si: Marian Vanghelie, adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit niciodată până acum VIDEO

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Dacă inițial cei trei hoți sperau că se vor înțelege cu partea vătămată, adică cu Vanghelie, și că vor scăpa de pușcărie după ce acesta își va recupera bunurile, la ultimele înfățișări au primit vești proaste. Astfel încât, la începutul lunii noiembrie, unul dintre ei a solicitat chiar un apărător din oficiu, iar următorul termen a fost fixat săptămâna viitoare, când și Marian Vanghelie ar putea să ajungă în fața judecătorului pentru declarații.

Citeste si: Marian Vanghelie, despre cazul Caracal: „Acolo sunt peste 100 și ceva de oameni MORȚI. Să se sape bine sub betoane...”

Marian Vanghelie nu vrea înțelegere cu hoții ”Să înfunde pușcăria”

În urmă cu ceva timp, invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, Marian Vanghelie a vorbit despre hoți, dar și despre faptul că nu se gândește să facă o înțelegere cu aceștia.

Marian Vanghelie si Denise Rifai
Marian Vanghelie, invitat la emisiunea ”40 de intrebari cu Denise Rifai”

”Dacă se întâmpla să fiu furat când în casă nu era nimeni, aș fi depus reclamație ca să nu se înțeleagă că poți să intri la mine în casă oricând, dar doar atât. Dar pentru că au intrat în casă când acolo erau soția și copilul meu, m-am ocupat bine de ei. Astăzi sunt în închisoare. Noua lege permite să poți să negociezi cu hoții, și dacă accepți să retragi plângerea, ei pot ieși din pușcărie. Nu negociez cu nimeni! Tabloul a fost găsit de poliție, mai sunt niște bijuterii, soția spune să negociez cu ei. Nu accept acest lucru. Cine intră în casă peste familia mea, mă uit după el toată viața, și când iese de la pușcărie. Nu vreau nicio bijuterie, să rămână cu ele și să-și aducă aminte de Vanghelie toată viața lor: că nu intri la Vanghelie în casă! Norocul lor că nu am fost eu acasă. Au știut, sunt sigur că au știut. Le transmit chiar și acum: Nu există nicio negociere. Băieți, vin în instanță! O să avem un dialog și o să explicăm ce cer eu acolo în Instanță, m-am constituit parte civilă si mergem până la capăt: ei în pușcărie, eu acasă”, a spus Marian Vanghelie în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A vrut să-l bată Marian Vanghelie pe Adrian Năstase? ”Cel mai complicat moment...” VIDEO

Adrian Năstase, confesiuni despre perioada detenției: ”Este o experiență traumatică, este o experiență dură”

Fiul lui Marian Vanghelie le-a arătat amicilor un... "permis de deplasare pentru activități cu scop sexual"!

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Ion Țiriac a dat marea lovitură! Magnatul face revoluţie în România

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Biden, avertizat că îndreaptă SUA spre catastrofă. Profeția eminenței cenușii a politicii americane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies