Ce se întâmplă ACUM cu părinții lui Răzvan Ciobanu! De ce se tem cel mai tare apropiații acestora ”Răzvan i-a ținut departe...”

Părinții lui Răzvan Ciobanu sunt distruși după moartea singurului lor copil. Nu au vrut să vorbească până acum cu prea multă lume despre suferința lor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Laura Vicol, avocata lor și bună prietenă cu Răzvan Ciobanu, a dezvăluit într-o emisiune tv, care este starea lor.

”Vorbesc zilnic la telefon cu ei. Jumătate din convorbire plângem. Sunt distruși, plâng mereu. Sunt niște părinți distruși, care și-au îngropat singurul copil. Nu există cuvinte care să descrie tragedia prin care trece această familie. Pentru ei, Răzvan era doar copilul lor. Și atât! Răzvan i-a ținut departe de viața lui, de răutățile și bârfele din showbiz”, a mărturisit avocata Laura Vicol.

fara descriere

”Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis”, a mai spus Laura Vicol, mărturisind că se teme pentru starea lor de sănătate. 

Citeste si: Laura Vicol, gest impresionant în memoria lui Răzvan Ciobanu: "Vom face un monument"

Citeste si: Ultimele mesaje trimise de Răzvan Ciobanu înainte să moară Ce i-a scris unui prieten: „Groaznic...”

Citeste si: Un bărbat misterios, sfâşiat de durere la mormântul lui Răzvan Ciobanu! "Plânge în hohote, săracul"! Vezi cum arată tânărul! EXCLUSIV

Răzvan Ciobanu a fost găsit mort în a doua zi de Paște

Răzvan Ciobanu a fost găsit mort pe 29 aprilie, dimineața, de localnicii din Săcele, lângă mașina zdrobită de copaci. Designerul ajunsese la Constanța în noaptea de Înviere și s-a dus alături de prietenii pe care-i însoțise de la București, direct la festivalul de muzică electronică din Mamaia. A stat toată noaptea acolo și o parte din zi, apoi a mers la prânz la un local de pe plajă. S-a întors la festival, de unde a dispărut în jurul orei 20.00.

Din acel moment, tot ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu este pus sub semnul întrebării, al supozițiilor. Din declarațiile martorilor, în ultimele două nopți, Răzvan Ciobanu nu dormise. Cel puțin de când plecase din București, adică de sâmbătă. Conform primelor informații ale anchetatorilor, designerul consumase droguri îniante de a muri. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate