Ce se întâmplă azi, 21 mai? Fluctuații la cursul valutar

Cursul valutar arată noi valori azi, 21 mai, la principalele monezi. Astfel, EURO este din nou în creștere, susține Banca Națională a României.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

CURSUL VALUTAR 21 mai


In articol:

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit informații în timp real cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 21 mai.

Euro este din nou în creștere, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, prin intermediul cursului valutar interbancar afișat în această dimineață. Euro este din nou în creștere și se apropie cu pași repezi de valoarea de 5 lei și la fel se întâmplă și în cazul unui dolar american.

Pe de altă parte, potrivit informațiilor afișate în această dimineață, lira sterlină scade considerabil față de ziua precedentă.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Cursul valutar 21 mai  BNR euro

Veste proastă pentru toți românii, chiar în zi de sărbătoare! Euro crește halucinant și se apropie de pragul de 5 euro. Față de zilele trecute, moneda europeană înregistrează o valoare mult mai mare, potrivit datelor cursului valutar interbancar.

1 euro = 4.8430 lei

Cursul valutar 21 mai  BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, dolarul american crește și el astăzi, 21 mai și înregistrează o valoare mult mai mare decât cea din ziua precedentă.

1 dolar american = 4.4169 lei

Cursul valutar 21 mai BNR liră sterlină

Dacă euro și dolarul american sunt în creștere, lira sterlină este în scădere. Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar, moneda înregistrează o valoare mai mică decât cea de ieri.

1 liră sterlină = 5.3898 lei


Citește și:

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 22 septembrie - Vezi emisiunea Online | Episodul 337, BOLNAVUL MINCINOS

Dezastru ecologic lângă București! Imagini halucinante cu poluarea excesivă! Nu se mai tem de nimic Video

Familia Sorinei de la Baia de Aramă la adresa ”americanilor” Săcărin! ”Mint cu nerușinare! Iată dovada”

Câte zile rezistă omul fără să mănânce?

Câte zile rezistă omul fără să bea apă?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies