Ce se întâmplă azi, 21 mai? Fluctuații la cursul valutar

Cursul valutar arată noi valori azi, 21 mai, la principalele monezi. Astfel, EURO este din nou în creștere, susține Banca Națională a României.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere

CURSUL VALUTAR 21 mai


In articol:

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit informații în timp real cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 21 mai.

Euro este din nou în creștere, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, prin intermediul cursului valutar interbancar afișat în această dimineață. Euro este din nou în creștere și se apropie cu pași repezi de valoarea de 5 lei și la fel se întâmplă și în cazul unui dolar american.

Pe de altă parte, potrivit informațiilor afișate în această dimineață, lira sterlină scade considerabil față de ziua precedentă.

Cursul valutar 21 mai  BNR euro

Veste proastă pentru toți românii, chiar în zi de sărbătoare! Euro crește halucinant și se apropie de pragul de 5 euro. Față de zilele trecute, moneda europeană înregistrează o valoare mult mai mare, potrivit datelor cursului valutar interbancar.

1 euro = 4.8430 lei

Cursul valutar 21 mai  BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, dolarul american crește și el astăzi, 21 mai și înregistrează o valoare mult mai mare decât cea din ziua precedentă.

1 dolar american = 4.4169 lei

Cursul valutar 21 mai BNR liră sterlină

Dacă euro și dolarul american sunt în creștere, lira sterlină este în scădere. Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar, moneda înregistrează o valoare mai mică decât cea de ieri.

1 liră sterlină = 5.3898 lei


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate