Ce se întâmplă cu bătrâna din Brașov care plângea la geam pentru că nu mai avea mâncare! Povestea ei a emoționat zeci de mii de oameni

Povestea bătrânei din Brașov a ajuns virală și mii de oameni și-au dorit să o ajute.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

O femeie de 83 de ani din Brașov, izolată în casă, a trecut prin clipe cumplite. Rămăsese în casă fără bani și fără mâncare și aștepta la geam ca unui trecător să i se facă milă de ea și să îi cumpere cele necesaer, cu promisiunea că avea să-i dea banii înapoi pe data de 14 aprilie, când ia pensia.

Din fericire, o femeie cu suflet mare, a auzit-o și, cu banii pe care îi avea în buzunar, i-a cumpărat cele necesare bătrânei. În plus, a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat, iar oamenii nu au rămas indiferenți. Postarea a fost redistribuită de peste 70 de mii de persoane și aproape 200 de oameni au reacționat.

Mobilizare în masă pentru bătrânica din Brașov

Femeia care a făcut publică povestea bătrânei din Brașov a anunțat tot pe Facebook că a primit mii de meaje din partea oamenilor caer și-au dorit și ei să ofere o mână de ajutor.

„Va multumesc mult pentru ajutorul pe care l-ati oferit.

De doamna despre care am povestit se va ocupa Asociatia Arc Social cu o masa calda zilnica in aceasta perioada tulbure. Daca mai cunoasteti persoane varstnice sau cu dizabilitati va rog sa scrieti asociatiei si ei se vor ocupa cu drag de aceste persoane cu alimente si alte necesitati”, a anunțat brașoveanca pe pagina ei.

„Bunică în siguranță! Toată suflarea s-a mobilizat! și nu mai criticăm pe nimeni!”, a mai adăugat ea pe pagina ei.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate