Ce se întâmplă cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei?! Concurentul a făcut un apel disperat către fani: "E pe sfârşite!"

Bogdan Mocanu le-a cerut fanilor să-l voteze, spunându-le că pentru el este o perioadă critică în competiţie.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Ce se întâmplă cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei? Concurentul simte, se pare, că este în pericol de a fi eliminat din competiţie şi a făcut un apel către fanii şi susţinătorii lui.

Bogdan Mocanu a tot spus pe Instagram că are mare nevoie de voturi. Probabil se simte în pericol de a fi eliminat după despărţirea de Roxana şi după eşecul în relaţia cu Ana.

fara descriere

Ce se întâmplă cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei?! Concurentul a făcut un apel disperat către fani: "E pe sfârşite!"

"Simt că sezonul acesta este pe sfârşite, aşa că hai să ne mobilizăm! Îi rog pe toţi cei care m-au susţinut până acum şi au văzut potenţial în mine să mă voteze pe site. Vă mulţumesc anticipat şi îmi pare sincer rău că nu vă pot răspunde tuturor, întrucât multe din mesajele voastre ajung la cereri. Vă salut şi vă doresc o zi frumoasă", a scris Bogdan Mocanu pe contul lui de Instagram.

fara descriere

Într-un instastory, Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei le-a explicat fanilor de ce are nevoie de susţinere.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, pasiune pentru un celebru artist de la noi! Ce-a spus despre Dorin Popa

Citeste si: Jador i s-a destăinuit Roxanei de la Puterea Dragostei! Ce simte ACUM pentru Cristina Pucean

Citeste si: Primele declarații ale lui Andy de la Puterea dragostei despre femeia cu care a ieșit după despărțirea de Roxana! EXCLUSIV!

 

"Urmează o perioadă critică pentru mine, o să vă tot cer să mă votaţi", a spus concurentul de la Puterea dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate