Ce se întâmplă cu cel de-al doilea soţ al Ionelei Prodan la o jumătate de an de la moartea artistei! ”În primele luni, a fost un coşmar să trăiască singur! Nu a mai ieşit din casă” EXCLUSIV

Toni Antohi pare că a dispărut cu totul din peisaj după decesul marii cântăreţe!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Moartea Ionelei Prodan, în aprilie, l-a afectat teribil pe Toni Antohi, cel de-al doilea soţ al cântăreţei! Drept dovadă, la o distanţă de câteva luni de atunci, bărbatul este, pur şi simplu, terminat de durere.

Puţini ştiu că regretata vedetă a folclorului românesc s-a recăsătorit după decesul fulgerător al primului ei soţ, Traian Tănase, cu un om simplu, căruia nu i-a plăcut publicitatea.

“Marturisesc că mi-a fost greu după moartea lui Traian! Însă, anii au trecut, şi mi-am regăsit însă liniştea sufletească lângă cel de-al doilea soţ, inginerul Toni Antohi, un moldovean molcom, care s-a încumetat să clădească alături de mine un nou camin”, povestea Ionela Prodan cu un an înainte de a închide ochii pentru totdeauna! (ce dezvaluirie a făcut Ionela Prodan înainte de  moarte)

Soţul Ionelei Prodan a renunţat să mai iasă din casă! ”Vrea să stea singur”

Bărbatul a fost alături de cântăreaţa ani de zile, iar în ultima ei perioadă de viaţă, nu s-a dezlipit de lângă artistă.“A stat tot timpul la spital! El şi Anamaria, fiica ei, i-au fost aproape 24 de ore din 24 cântăreţei până când aceasta nu a mai putut să lupte cu boala! Atunci, Toni a fost distrus! De altfel, s-a văzut şi la capela, acolo unde Ionela Prodan a fost depusă două zile, că soţul o plângea cu lacrimi amare. Omul a stat tot timpul la sicriu, apoi s-a retras într-un colţ şi a suferit în tăcere”, au dezvăluit persoane din familie!

 
Acum, la aproape jumătate de an de la moartea artistei, Toni preferă să trăiască în anonimat, la fel cum era şi în perioadă în care Ionela Prodan era în viaţă. Surse din preajma familiei susţin că bărbatul a rămas în casă din Bucureşti, dar, afectat teribil de decesul soţiei sale, el s-a retras total din viaţă publică. "Îi este foarte greu fără Ionela, parcă nimic nu mai are sens pentru el. În primele luni, a fost un coşmar să trăiască singur, acum, cât de cât, şi-a mai revenit. Mai vorbeşte cu fetele cântăreţei, dar, în general, vrea să stea singur, cu gândurile lui",  au spus apropiaţii bărbatului.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: