Ce se întâmplă cu familia fetiței de 11 ani din Dâmbovița găsită moartă! Părinții acuză poliția

Ce se întâmplă acum cu familia fetiței de 11 ani din Dâmbovița care a fost găsită moartă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Familia fetiței de 11 ani din Dâmbovița, Gura Șuții, Mihaela, este distrusă de durere. Autoritățile au avut nevoie de mai bine de 48 de ore pentru a o găsi pe Mihaela. Familia acuză poliția că nu au reușit să își facă treaba.

  Citeste si: Cumplit! O fată de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al unei clinici de psihiatrie din Piatra-Neamț

  Citeste si: Ultim moment! Principalul suspect în cazul decesului fetiței de 11 ani din Dâmbovița a părăsit țara

  Citeste si: VIDEO | Ultimele imagini cu Mihaela Adriana în viață! Copila de 11 ani a fost găsită moartă, la 48 de ore de la dispariție

  „Poliţia nu a fost în stare să o caute, degeaba au atâtea echipamente. Am căutat-o noi cu lanternele”, a spus fratele fetei, potrivit unor imagini difuzate de RTV.

  ”Miliția nu e în stare, degeaba au faruri, degeaba au de-astea. Nu vor să facă așa cum am spus noi. Am căutat noi cu lanternele de brichete și de la telefoane! Ei nu au vrut să vină! ”Au adus 1000 de polițiști și nu au făcut nimic!” , mai spun alți oameni pe înregistrarea video.

  „Referitor la fetiţa de 11 ani, din Gura Şuţii, vă comunicăm faptul că, din păcate, fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produleşti. Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi”, precizează IPJ Dâmboviţa.


  Principalul suspect în cazul decesului fetiței de 11 ani din Dâmbovița a părăsit țara

  Anchetă la Dâmbovița în cazul fetiței de 11 ani care a fost găsită moartă pe un câmp. Principalul suspect, un olandez, i-a fost aflată identitatea. Bărbatul a reușit să fugă din țară.

  Trupul copilei a fost găsit în nişte tufişuri şi prezintă urme de violenţă. Conform Digi 24, suspect în acest caz ar fi un cetăţean olandez. El a închiriat o mașină, iar poliția a intrat în posesia automobilului. Olandezul avea un apartament închiriat în București și ar fi venit în România special pentru a abuza copii, conform stiripesurse.ro. La volanul acesteia a plecat pe DN7, spre Piteşti, şi se pare că a urmărit copile în preajma unităţilor de învăţământ.  

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate