Ce se întâmplă cu Leo de la Strehaia! A făcut semipareză după atacul vascular cerebral suferit: „Grave probleme de vorbire”

Leo de la Strehaia a făcut un atac vascular cerebral, iar acum se află sub stricta supraveghere a soției lui, Dana Criminala.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Leo de la Strehaia a fost la un pas de moarte la jumătatea lunii august, când a suferit un atac vascular cerebral. Stresul și stilul de viață l-au copleșit, iar el a ajuns de urgență la spital. Dana Criminala, soția lui, a fost extrem de afectată de nenorocirea care s-a abătut asupra familiei lor, au declarat apropiații.

Citeste si: INFORMAȚIE DE ULTIM MOMENT! Bianca Drăgușanu a plecat la aeroport! Ce a făcut diva la Otopeni după scandalul divorțului de Alex Bodi

Citeste si: Fratele lui Ștefan de la ”Îmi place dansul” abia s-a trezit din comă! Alexandru e și el dansator și a suferit arsuri grave după ce a încercat să facă o poză

Citeste si: O nouă dramă în familia Ilenei Ciuculete! Fiul ei, Cristi Sfetcu, a fost părăsit din nou de femeia cu care trebuia să se însoare!

fara descriere

Ce se întâmplă cu Leo de la Strehaia

Din fericire, Leo de la Strehaia se simte mai bine acum și a fost externat. Cu toate acestea, are un regim strict, iar Dana Criminala este cea care îi este alături și are grijă de el în această perioadă grea.

„Acum, Leo e mai bine. În urmă cu câteva zile, medicii au decis să-l externeze. Accidentul vascular cerebral i-a provocat semipareză pe partea dreaptă. I-au fost afectate mâna dreaptă și gura. S-a confruntat cu grave probleme de vorbire. A fost tratat bine în spital, dar acum trebuie să urmeze recuperarea acasă. Are regim drastic și din cauza diabetului, fără tutun, fără dulciuri, sare și grăsimi. Urmează un tratament medicamentos riguros, are câte nouă pastile dimineața, la prânz și seara. E sub supraveghere strictă. Dacă nu respectă regimul impus de doctori îl mănânc. Eu îi sunt asistentă personală, îi sortez medicamentele, fac mâncare de regim și îl pun la odihnă”, a declarat Dana Criminala pentru Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate