Vedete

Ce se intampla cu Nuti, celebra bona a Anamariei Prodan! Nimeni nu a mai vazut-o de un an si jumatate

Bona omniprezenta din reality-show-ul pe care Anamaria si Laurentiu Reghecampf l-au filmat trei sezoane a disparut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Familia Reghecampficon photo
Familia Reghecampf

In urma cu cativa ani, in perioada in care Prodanca si Reghe erau protagonistii unui reality-show de mare succes, unul dintre personajele prezente constant pe "sticla" se numea Nuti! Ea era bona de suflet a familiei, o tanara fara de care Anamaria nu putea practic sa respire. (inca o lovitura pentru Prodanca dupa moartea mamei sale. ce se intampla in aceste momente cu fiica ei cea mica)

Anamaria Prodan a ramas fara celebra bona, Nuti? Sa fi ajuns cele doua la cutite?

In mod cu totul surprinzator, in ultima vreme, Nuti a disparut complet din peisajul impresarei. Mai mult, la inmormantarea Ionelei Prodan, femeia nu a fost prezenta, desi o adora pe regretata cantareata de muzica populara.

In atari conditii, toata lumea a crezut ca ea s-ar fi certat cu familia Reghecampf! Sa fi ramas Anamaria Prodan fara celebra bona, Nuti? Ei bine, situatia este cu totul alta si nici pe departe nu pare a fi vorba de vreo indepartare.

"De doi ani, Nuti s-a mutat in Emirate Arabe, acolo unde antreneaza Laur! Are grija de Reghe jr. Pustiul invata la Scoala Americana, joaca si la clubul de fotbal “Manchester”, iar ea trebuie sa fie acolo zi de zi! In perioada aceasta, Ana a stat numai cu mama sa, iar  acum are de facut inregistrari la emisiunea pe care o modereaza la o televiziune importanta si transferuri de jucatori, astfel, avea si are nevoie de cineva de incredere in Abu Dhabi", au dezvaluit persoane din preajma familiei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune