Ce se întâmplă cu Valentina Pelinel, după ce Cristian Borcea a fost băgat în spatele gratiilor! Mai are puțin și aduce pe lume gemenii

Cristian Borcea se află acum în spatele gratiilor, după ce, în urmă cu câteva zile, s-a predat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  În urmă cu câteva zile, Cristian Borcea s-a predat autorităților. Fostul acționar de la Dinamo a intrat, din nou, în spatele gratiilor, departe de Valentina Pelinel, dar departe și de cea de-a doua naștere a blondinei. În curând, Valentina va naște gemenii, însă departe de Cristian Borcea, acesta neputând să-și strângă în brațe cei doi copii, la naștere.

  Citeste si: Soţul care a divorţat de Nicoleta Guţă nu are gânduri de împăcare cu manelista: “Urmează-ţi al vieţii drum, sunt alţii care visează la tot ce ai tu acum”

  Cristian Borcea a fost condamnat, din nou, la cinci ani de închisoare, pentru Dosarul Retrocedărilor de terenuri din Mamaia. Radu Mazare a fost condamnat la 9 ani. Decizia magistraților este definitivă.

  Citeste si: Dezvăluiri ŞOCANTE despre croitoreasa care l-a impresionat pe Mihai Petre! N-ai fi crezut că EA ar putea să facă asemenea gesturi! Rămâi fără cuvinte...

  Borcea fusese achitat

  În iulie 2017, Radu Mazăre a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare. Nicușor Constantinescu a fost condamnat și el, în acelși dosar, la 3 ani de închisoaare cu suspendare. Dragoș Săvulescu, fost acționar la Dinamo, a primit și el aceeași pedeapsă. În schimb, Cristi Borcea, finanțatorul Dinamo, a fost achitat.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate