Ce se întâmplă cu Viorica Dăncilă după ce a pierdut șefia PSD și postul de premier al României?

Ce se întâmplă cu Viorica Dăncilă după ce și-a dat demisia de la șefia PSD și are mai mult timp? Ipostaza în care a fost surprinsă de un cetățean.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Viorica Dăncilă și-a dat demisia de la șefia PSD și se pare că are mai mult timp pentru familia ei.

Citeste si: Cornel Galeș conducea mereu fără să poarte centura de siguranță! Imaginile care dovedesc acest lucru FOTO

Citeste si: Lovitură devastatoare pentru băieții Ilenei Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș! Ce se întâmplă acum cu datoria de 68.000 euro?

Citeste si: Am refăcut drumul morţii lui Cornel Galeş! Vezi motivul pentru care un impact frontal este puţin probabil pe şoseaua care l-a dus pe Galeş de la Valencia la Torrent! VIDEO EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu Viorica Dăncilă după ce a pierdut șefia PSD și postul de premier al României?

Fosta șefă PSD a fost surprinsă de 1 decembrie într-un supermarket din Ploiești și a fost forografiată de un trecător care a ținut să posteze fotografia de Facebook. Potrivit Prahova Online, cel mai probabil, Viorica Dăncilă a mers la Ploiești pentru a-și vizita tatăl.

fara descriere

Fotografia a fost postată pe Facebook, iar internauții au comentat apariția Vioricăi Dăncilă spunând că este un om obișnuit care își face cumpărăturile singură.

„Pana la urma e si ea un om ca toti oamenii, iar noi oamenii normali mai mergem si la cumpărături” sau „Oare Iohanis isi face cumpărăturile singur?".

fara descriere

Viorica Dăncilă a acceptat bucurosă să facă poze cu fanii care au întâlnit-o în magazinul din Ploiești într-o zi cu o așa mare însemnătate. 

„De Ziua Națională a României, Viorica Dăncilă, in trecere pe la Carrefour Ploiești!”, este mesajul postat de fanul Vioricăi Dăncilă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate