Ce se intampla daca dai LIKE la toate postarile de pe Facebook! Vezi ce a patit un jurnalist dupa ce a facut asta timp de doua zile!

Un jurnalist american a decis sa faca un experiment asa ca, timp de doua zile, a dat LIKE la toate postarile care apareau pe "wall-ul" lui.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereNu a tinut cont daca acestea sunt de la branduri, pagini oficiale sau persoane din cercul sau de prieteni.

Dupa 48 de ore a avut un soc atunci cand a deschis reteaua de socializare. In loc de "stirile" obisnuite, "wall-ul" lui era impanzit de branduri, reclame si pagini oficiale. "Am inceput sa apreciez fiecare pagina si fiecare postare pe care o vedeam, chiar daca nu imi placeau. Problema este ca dupa ce dai Like unei postari, alte patru similare sunt recomandate, iar fiecare dintre acestea este inlocuit instant daca apas butonul de like”, a spus Mat.

La scurt timp dupa ce a inceput acest experiemnt, jurnalistul american a realizat că fluxul de noutati de pe Facebook a inceput sa arate diferit si sa prezinte un alt continut.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate