Ce se intampla daca mancam banane care au coaja negra

Bananele foarte coapte sunt gustoase, dar aspectul cojii lor ne face adesea sa le ocolim.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereSpecialistii in nutritie sustin ca bananele foarte coapte, cu coaja patata cu maro sau chiar neagra contin unele substante exceptionale pentru sanatatea noastra. Aceste substante se gasesc doar in bananele ajunse la maturitate.
Bananele foarte coapte contin TNF - o substanta foarte activa asupra celulelor tumorale, pe care le ataca si le ucide. TNF este folosit in oncologie pentru a trata pacientii cu cancer, iar aceste banane contin un TNF natural foarte puternic, scrie retete-de-slabit.ro.

De asemenea, bananele coapte prezinta un continut ridicat in antioxidanti. Antioxidantii sunt substante care pot anula efectele nocive ale radicalolor liberi. Acesti radicali liberi pot rezulta in urma metabolismului si pot afecta integritatea celulelor, producand ceea ce numim stres oxidativ.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate