Ce se întâmplă în aceste momente cu Beatrice Olaru! Câştigătoarea Exatlon a ajuns la spital şi verdictul este crunt! Piciorul i-a fost imobilizat!

Beatrice Olaru s-a accidentat grav după Exatlon!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere
 
Betty a câştigat Exatlon România sezonul 2, însă, cu foarte mari eforturi! ”Războinica” nu ştia să înoate la începutul competiţiei, a avut atacuri de panică în câteva rânduri, în plus, accidentările au măcinat-o încet, încet!
 
”Nu sunt genul care să mă plâng! De aceea, nici nu am dorit să spun în Republica Dominicană la testimoniale cât de rău mi-a fost şi cât de tare m-a durut piciorul! Medicii de acolo au dorit să îmi dea o atelă, să îmi fixeze glezna, după ce m-am lovit puternic la ea, dar am refuzat! Nu suportam să o port, mă chinuia şi fizic, şi psihic”, a spus Betty!
 
fara descriere
 

Beatrice Olaru a ajuns de urgenţă la spital! ”Şi-a imobilizat piciorul în orteză”

 
La întoarcerea în ţară însă, situaţia a devenit dramatică şi era nevoie de o ”vizită” la...doctor! Din acest motiv, joi, Beatrice Olaru a ajuns de urgenţă la spital, şi a făcut o serie de investigaţii! În urma lor, din păcate, verdictul a fost unul dur! ”Am fost nevoită să îmi imobilizez piciorul într-o orteză, fiindcă mă durea foarte tare şi nu mai puteam să merg! Mi se şi umflase puternic! Medicii mi-au zis că, timp de trei săptămâni, trebuie să o port şi să stau cuminte, să nu mă mişc prea mult! Asta este situaţia în acest moment”, a spus Betty pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate