Ce se întâmplă în aceste momente cu iubita lui Maharu! La o lună de la moartea interlopului, femeia este distrusă

Iustina, iubita lui Nicu Maharu, nu își revine din șoc după decesul controversatului om de afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

În urmă cu o lună, Nicu Maharu, bărbatul cunoscut, ani de zile, în lumea showbiz-ului drept partenerul de viață al Simonei Sensual, a decedat, după o luptă dură dusă cu o boală incurabilă.

"Cancerul l-a măcinat încet, încet și, în ciuda tratamentelor intensive, nu s-a mai putut face nimic. În ultima perioadă, era ca o legumă, paralizase și se deplasa cu greutate, cu ajutorul unui scaun cu rotile. A fost pur și simplu îngrozitor să îl vezi atât de terminat fizic", au dezvăluit apropiații bărbatului, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: ”Spintecătoarea de la morgă” a născut de ziua ei: ”Fiecare an care trece, parca viața îmi ia mie şi îţi dă ție”

Citeste si: Iubitul Andreei, fata moartă la Paris, mesaj cutremurător pentru Culiță Sterp: „Te rog să îți prețuiești familia...”

Citeste si: Adda a dat vestea cea mare: ,,DA, zâmbesc cu gura până la urechi”

fara descriere

Nicu Maharu a murit în urmă cu o lună! Ce face iubita lui în fiecare seară

Reporterii Wowbiz.ro au prezentat în premieră că, la înmormântarea bărbatului, în mod surprinzător, l-au plâns două femei, ambele considerate iubite oficiale, una logodnică și altă iubită. Ultima, Iustina, a și surprins prin gesturile făcute. "La priveghi, i-a adus o coroană de a știut-o toată lumea, înaltă de doi metri, iar în drum spre cimitir, a stat numai la căpătâiul lui și l-a pupat pe frunte. A plâns încontinuu", au povestit surse de la fața locului.

Tristețea femeii nu a dispărut însă nici cu trecerea timpului. Din contră, Nicu Maharu a murit în urmă cu o lună, dar femeia este în continuare distrusă. "Iustina a plecat în Germania, acolo unde muncește, dar gândul îi este tot la Nicu. Ne povestește la telefon că este terminată de durere, nu se poate obișnui cu gândul că el nu mai este pe această lume. De aceea, în fiecare seară, îi aprinde o lumânare, se roagă pentru sufletul lui și, de fiecare dată, dă ceva de pomană. Să îi fie lui bine acolo sus, ne spune săraca", au dezvăluit prietenii tinerei pentru WOWbiz.ro.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate