Ce se intampla in aceste momente cu jandarmerita Stefania, tanara agresata la mitingul din 10 august! De ce a fost trecuta pe un tratament psihiatric! | EXCLUSIV

Stefania Nistor, jandarmerita agresata in 10 august in Piata Victoriei, s-a prezentat la medicii specialistii la o luna si jumatate dupa incidente!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Evenimentele din august o vor urmari toata viata pe Jandarmerita Stefania Nistor! Atunci, tanara, in varsta de 23 de ani, a fost batuta dupa o ambuscada produsa langa un fast-food la mitingul din Piata Victoriei!

Dupa incidente, Stefania a acuzat dureri cervicale si imediat a fost transportata la Spitalul Floreasca, acolo unde a primit si ingrijirile medicale de urgenta! Initial, s-a crezut ca are fracturi la nivel cervical, insa, din fericire, situatia nu a fost atat de grava si ea a scapat doar cu urmele loviturilor primite in ceafa! (unde s-a ascuns Jandarmerita Stefania multa vreme dupa proteste)

Jandarmerita Stefania a ajuns din nou la medic! Ce i s-a prescris

Pe de alta parte, in ciuda faptului ca nu prezenta probleme de alt gen, jandarmerita a ramas la clinica bucuresteana. “Doctorii au hotarat sa o mai tina 24 de ore sub observatie si sa ii faca o tomografie”, au spus surse apropiate! Mai mult, decizia a de a fi supravegheata a fost luata, sustin aceleasi persoane, si dintr-un alt motiv. Tanara politista ar fi trecut prin clipe de cosmar in acea seara! Jandarmerita Stefania i-a socat pe medici in momentul in care a fost internata! “Avea halucinatii, se comporta ciudat, spunea ca retraieste momentele in care o bateau protestatarii nervosi”, au povestit persoane din preajma ei!

O perioada dupa externarea din spital, tanara a stat acasa si a incercat sa se linisteasca! Insa, nu multa vreme, caci, conform contractului de munca, ea a trebuit sa se intoarca la serviciu. Totusi, sefii femeii au luat si cateva decizii importante, printre care si unele legate de starea ei de sanatate din toate punctele de vedere. Astfel, din spusele apropiatilor, jandarmerita Stefania a ajuns din nou la medic! De data aceasta, pentru a nu avea probleme viitoare sau tulburari de comportament, a fost consultata neurologic si i s-a administrat si un tratament psihiatric. 

Citeste materialul integral pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: