Ce se intampla in aceste momente cu Laura Bretan! Fetita cu voce de inger care a castigat un important concurs de talente vrea sa se lanseze ca artista in Europa! Cu ce impresar cunoscut a semnat

Dupa ce a cucerit Romania si America, tanara vrea sa fie celebra si pe Batranul Continent!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

In urma cu doi ani, Laura Bretan cucerea publicul din tara noastra! Micuta cu vocea de soprana castiga concursul “Romanii au talent” in 2016, dar si inimilor tuturor oamenilor care au urmarit-o cu sufletul la gura editie de editie!

Pustoaica nu s-a oprit insa doar la publicul autohton! Prin talentul ei, Laura a reusit si in SUA, la show-ul “Go talent”, unde a ajuns pana in finala, si a facut o intreaga lume sa vorbeasca despre ea si despre glasul sau miraculos! Poate tocmai de aceea, in timp, fetita minune a prins o serie de contracte muzicale, unele chiar in Abu Dhabi sau Japonia!

fara descriere

Laura Bretan a luat o decizie surprinzatoare! "A trecut la un alt nivel" Cine spune acest lucru

Ascensiunea la numai 16 ani a determinat-o acum pe Laura Bretan  sa ia o decizie surprinzatoare! Surse apropiate fetei sustin ca ea vrea sa se lanseze pe plan muzical si in Europa, astfel ca a apelat la Radu Groza, unul dintre cei mai cunoscuti impresari romani, pentru a o manageria.(afla cine o tine cu adevarat din scurt pe Laura Bretan)

fara descriere

“Este adevarat! Zilele trecute, am incheiat un contract exclusiv cu Laura Bretan pentru a o reprezenta la evenimentele artistice pe care le va avea in tarile europene. Sper sa fie o colaborare de bun augur pentru toata lumea! Este o cantareata extrem de talentata si oamenii o iubesc cu adevarat! De aceea, a si trecut acum la un alt nivel! A ales sa lucreze cu mine, intrucat atat ea, cat si eu vrem sa facem lucrurile intr-un stil serios si profesionist”, a declarat Radu Groza, in exclusivitate, penteu WOWbiz.ro!
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate