Ce se întâmplă în casa ”Puterea Dragostei”? De ce s-au întors concurenții, de urgență, în România DEZVĂLUIRI

Concurenții de la ”Puterea Dragostei”, emisiunea moderată de Andreea Mantea, s-au întors, de urgență, în România, filmările din Istanbul fiind, momentan, în pauză.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Motivul este unul cât se poate de întemeiat, cu atât mai mult cu cât, în această perioadă, lucrurile s-au cam încins în casa ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Dani Mocanu, colaborare inedită cu Andy de la ”Puterea Dragostei”! ”O să explodeze”

Citeste si: Bogdan de la „Puterea dragostei”, tranșant după sărutul Roxanei cu Jador: „Prefer să mă retrag”

Citeste si: Răsturnare de situație la Puterea Dragostei! Alexandru Zănoagă are iubită acasă? S-a aflat ce mesaje îi trimite fetei, deși toată lumea știe că el e cu Simina

Sărbătorile Pascale îi vor prinde pe concurenții de la ”Puterea Dragostei” , în România, în sânul familiei. Mai exact, susțin sursele noastre, concurenții au fost trimiși, în perioada Paștelui, acasă, pentru a se relaxa puțin și pentru a se bucura de marea sărbătoare creștină împreună cu familia. Evident, după această perioadă, ei se vor întoarce în Istanbul, pentru filmările reality-show-ului condus de Andreea Mantea.

Ne va prii din plin pauza, ne era dor să ne revedem cu cei dragi. Abia aștept să văd ce mai este pe acasă, să mă mai relaxez și eu și, normal, să uit de stres, de intrigi, de scandaluri și de presiunea constantă a emisiunii. Oricum, după paște ne întoarcem în casa Puterea Dragostei, vom continua filmările încă o bună bucată de vreme. Oricum, sunt nerăbdătoare să ciocnesc ouă roșii și să mă înfrupt din tot felul de bunătățuri. Am fost foarte fericită când am aflat că vom pleca în România pentru câteva zile”, ne-a spus una dintre concurentele de la ”Puterea Dragostei”.

De altfel, producătorii au decis și în trecut, atunci când sunt sărbători importante, să îi trimită acasă pe concurenți, pentru a se bucura de o mică pauză, lucru care, de altfel, s-a întâmplat și anul trecut.

 

Puterea Dragostei, lider de audiență în România

De-a lungul ultimelor luni, Kanal D a fost lider de audiență, cu emisiunea matrimonială „Puterea dragostei”, în repetare rânduri, postul TV clasandu-se pe primul loc, atât în rândul populației din întreaga țară, cât și în rândul populației de la orașe, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani. Mai mult, show-ul ”Puterea Dragostei”, prezentat de Andreea Mantea s-a transformat într-un adevărat fenomen, succesul la public fiind unul indiscutabil, iar concurenții de acolo, devenind, deja, adevărate vedete.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: