Paparazzi

Ce se întâmplă în relaţia Denisei de la Bambi cu iubitul! Cântăreaţa a ieşit la un restaurant cu el şi a stat îmbufnată toată seara VIDEO

Relaţia pe care artista o are cu omul de afaceri stă sub semnul întrebării?

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

De o bună bucată de vreme, Denisa Tănase pare că şi-a regăsit echilibrul amoros lângă omul de afaceri Mircea Brânzei! Cei doi sunt văzuţi peste tot împreună, îşi petrec multe vacanţe în străinătate, iar bărbatul este nelipsit de la spectacolele blondinei!

Denisa de la Bambi s-a certat cu iubitul? Ce s-a întâmplat cu cei doi în urmă cu puţin timp

Din atitudinea lor s-ar părea că idila se îndreaptă spre o căsătorie! De altfel, nu ar mira pe nimeni să se facă acest pas, mai ales că dragostea pluteşte în aer în cuplu! (intră să vezi cu cine s-a mutat Denisa de la Bambi)

Totuşi, nici în povestea lor nu curge numai lapte şi miere. Drept dovadă, în urmă cu câteva zile, mulţi au mers pe ideea că Denisa de la Bambi s-a certat cu iubitul! Totul de la imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro în care cântăreaţa, ieşită la o masa cu Mircea, a stat numai îmbufnată, s-a uitat la telefon şi nu i-a aruncat nici măcar un zîmbet chinuit partenerului său! Ce să se fi întâmplat între cei doi? Să fie o furtună în Paradis sau, pur şi simplu, vedeta avea o cu totul altă problema ce o frământa?! Tot ce-i posibil!
 

Galerie foto  Urmatorul articol