Ce se întâmplă la mormântul lui Cornel Galeș la trei zile de la înmormântare! E semn că a fost părăsit de toți

Cornel Galeș a fost înmormântat în urmă cu câteva zile, iar la ceremonie au participat câteva zeci de persoane, semn că mulți dintre prietenii de altădată l-au abandonat. 

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Cornel Galeș a murit în Spania, într-un accident de circulație ce a avut loc în ultima zi din noiembrie. Cea care s-a ocapt de repatrierea trupului lui Galeș și de înmormântare a fost Viviana, fosta iubită a bărbatului, femeia care i-a fost alături după moartea Ilenei Ciuculete. Dintre foștii prieteni, artiști ca și Ileana Ciuculete, cei mai mulți l-au abandonat pe Cornel Galeș după dispariția Ilenei Ciuculete și nu au venit nici măcar la înmormântarea acestuia. 

fara descriere

Singur, certat cu familia Ilenei, îndepărtat de propria fiică, Cornel Galeș probabil că a bănuit că nu va avea cine să se ocupe de lucrurile importante după moartea lui, cum ar fi crucea de la mormânt. Așa că atunci când i-a făcut cruce de marmură Ilenei Ciuculete, și-a pus și poza lui lânga a acesteia, și-a scris și numele pe cruce, și data nașterii, a lăsat liber doar în dreptul datei morții sale. Din păcate, deși înmormântarea a avut loc în urmă cu trei zile, nimeni nu s-a ocupat să scrie pe cruce și data decesului. 

fara descriere

”Parcă știa că așa avea să se întâmple, că de el nu va avea cine să se ocupe, și și-a trecut el pe cruce datele, că altfel probabil că doar cu numele de pe crucea de lemn rămânea”, spun oamenii din cimitir. 

Citeste si: Ce nu s-a văzut la înmormântarea lui Galeș! Duhovnicul lui Cornel a vorbit, fiul Ilenei Ciuculete a rămas pironit! ”Dacă i-ați greșit cu ceva...” EXCLUSIV

Citeste si: Scandal uriaș la înmormântarea lui Cornel Galeș! WOWbiz.ro are toate detaliile EXCLUSIV

Citeste si: Mesajul emoționant scris de Viviana pe coroana de flori depusă la căpătâiul lui Cornel Galeș

fara descriere

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

Ziua de 30 noiembrie a fost cea în care Cornel Galeș a încetat din viață într-un cumplit accident de circulație. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, de tragedie aflându-se abia a doua zi, pe 1 decembrie, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...", ne-a spus, pe atunci, Viviana, vestea tristă că a murit Cornel Galeș fiind astfel devenită realitate.

”El nu era la volan, stătea în spate, pe mijloc și a zburat prin panoramă și nimeni altcineva nu a fost rănit, nu e vorba, așa cum a apărut în presă, de cineva care să fie în comă, sau altceva. (...) Pe data de 1 decembrie am aflat noi că a murit... Dar, de fapt, el a murit pe data de 30 noiembrie, pe la ora 18.00, ora Spaniei... El se reîntorcea de la restaurant când s-a produs accidentul, iar explicația pentru prezența lui pe Whatsapp din noaptea de 1 decembrie este una simplă. În momentul în care Poliția a sunat suspectul, adică cel care conducea mașina li s-a răspuns că pe el nu îl interesează și că el nu poate să îi ajute cu detalii și că cel mai bine ar fi să caute polițiștii la el în agendă. Atunci polițiștii au intrat în agenda lui telefonică și prin mesajele lui, iar asta este singura explicație, e chiar una logică”, ne-a explicat Sasha, fiica Vivianei, cea care s-a ocupat de formalitățile repatrierii trupului lui Cornel Galeș.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate