Ce se întâmplă la Penitenciarul din Timișoara, după ce criminalul polițistului din Timiș s-a sinucis

În această dimineață, criminalul polițistului din Timiș s-a sinucis în Penitenciarul din Timișoara.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În această dimineață, la Penitenciarul din Timișoara, criminalul polițistului din Timiș, Marcel Ionel Lepa, s-a sinucis. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio. De când s-a descoperit ”grozăvia” care a avut loc în celula lui, bărbatul alegând să se spânzure, autoritățile au deschis o anchetă.

Penitenciarul „Popa Șapcă” din Timișoara, locul unde el s-a sinucis. El a fost găsit spânzurat în jurul ore 06:30 în celula sa.

Citeste si: Lidia Buble, în lacrimi din cauza iubitului: „Sunt încă în stare de șoc”

Citeste si: Criminalul polițistului din Timiș s-a sinucis în penitenciar! El era principalul suspect în acest caz

Citeste si: Ioana Ginghină, prima declarație despre noul bărbat din viața ei: „Prințul pe cal alb...”

„Personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15”, au transmis reprezentanții Penitenciarului.

„Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”, se mai arată în documentul citat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate