Vedete

Ce se întâmplă la Puterea Dragostei, în gală! Andy a lovit-o pe Roxana! Mocanu, făcut praf pentru că nu a intervenit

Imagini incendiare din gala emisiunii Puterea Dragostei de sâmbătă, 13 aprilie. Roxana refuză să mai intre în emisiune de frica lui Andy.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Incredibil! Roxana îl acuză pe Andy că a lovit-o!

Ce se întâmplă la Puterea Dragostei sâmbătă, 13 aprilie! Andy a lovit-o pe Roxana

Emisiunea Puterea Dragostei, gala de sâmbătă, 13 aprilie, se anunță a fi una incendiară. Roxana refuză să mai intre în emisiune și îl acuză pe Andy că a lovit-o. În imaginile din promo concurenta de la Puterea Dragostei povestește cum fostul iubit a lovit-o și cum se teme în continuare pentru siguranța ei.

Citeste si: Cine va face parastasul de 40 de zile al Zinei Dumitrescu

Citeste si: Ce i s-a întâmplat lui Andy, după ce a fost eliminat prima oară de la Puterea Dragostei și a ajuns în România! Concurentul a povestit totul

Citeste si: Imaginile de la Puterea Dragostei pe care Andy nu voia să le vadă! Lavinia și Jador, în ipostaze romantice: "Hai să ne pupăm"

Andreea Mantea a fost cea care a făcut anunțul că Roxana refuză să intre în casă: "Ce s-o fi întâmplat aseară de nu vrea astăzi Roxana să intre în emisiune. Ea a spus că nu vrea să intre în emisiune, nu vrea să fie în aceeași încăpere cu tine pentru că ea consideră că nimeni de aici nu o poate apăra".

Lavinia sare la gâtul lui Bogdan Mocanu, acuzându-l că nu a intervenit pentru a-i lua apărarea Roxanei.

Lavinia: Bogdane, o țineai pe Roxana, ți-era frică de Andy. Nu mai ții cont de asta când îți place de cineva, te luai cu el, nu-l lăsai să facă ce a făcut.

Bogdan Mocanu: Când vezi un bărbat că ridica mâna, trebuie să taci, să pui capul în pământ și să spui: rușine!

Lavinia: Voi să plecați, mă, capul! Că nu sunteți în stare să le apărați, dar vă pupați pe aici prin emisiune.

Roxana i-a povestit Andreei Mantea ce a pățit: Degeaba îți ceri scuze după ce ai făcut un lucru atât de grav. Nu poți compara niciodată puterea unui bărbat cu cea a unei femei. El chiar m-a lovit! Aș vrea să vedeți înregistrările!

Galerie foto  Urmatorul articol