Ce se petrece la mormântul Paulei Iacob, avocata care i-a apărat pe Nicu Ceaușescu și pe Gigi Becali

Acum aproape cinci ani, lumea bună a Capitalei era șocată de vestea decesului avocatei Paula Iacob, una dintre cele mai cunoscute figuri din domeniu din România.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

La aproape cinci ani de la înmormântare, locul de veci al Paulei Iacob este, probabil, unul dintre cele mai îngrijite din Cimitirul Bellu din București, semn că amintirea avocatei este încă vie în memoria apropiaților.

Citeste si: Paula Iacob, o doamna prin excelenta! Iata regulile sale de aur!

Citeste si: Legatura nestiuta dintre Paula Iacob si Madalina Manole! “Nu era disperare!” Ce spunea avocata despre artista care s-a sinucis

Citeste si: Secretele pe care Paula Iacob le-a luat cu ea in mormant! Dosarul la care lucra celebra avocata chiar inainte de a muri

 

Soțul ei, fostul procuror Nicolae Iacob, și fiica lor, Ruxandra (medic psihiatru), s-au îngrijit cum se cuvine de locul de veci al avocatei, de la cimitirul Bellu, lucrat tot în marmură. Atunci când nu trece vreun membru al familiei, o femeie tocmită special se ocupă de curățenie și de florile neplisite de pe mormântul Paulei Iacob.

fara descriere

Mai exact, mormântul celebrei avocate Paula Iacob este, spun cei de la cimitir, un adevărat loc de pelerinaj.

 

Vezi ce spun angajații cimitirului despre mormântul celebrei Paula iacob, doar pe stirilekanald.ro

Paula Iacob a murit în toamna lui 2015

Paula Iacob a produs un adevărat șoc în lumea avocaților din București când a murit, la începutul lunii octombrie a anului 2016. Culmea, fiica ei, Ruxandra Iacob a sperat până în ultima clipă că lucrurile se vor îndrepta în ceea ce privește starea de sănătate a bătrânei, cu atât mai mult cu cât, la ultima consultare a medicilor, se părea că Paula Iacob merge în direcția cea bună, dar, la acea vreme, lucrurile s-au înrăutățit brusc.

fara descriere

Paula Iacob a fost internată, la sfârşitul lunii august 2015, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, ea având suferinţe mai vechi cardiace şi pulmonare, precum şi diabet. Iniţial s-a suspectat că aceasta ar fi făcut şi un accident vascular cerebral, însă diagnosticul nu a fost confirmat. Ulterior, avocata a fost transferată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, fiind internată, o perioadă, la Secţia Cardiologie. La sfârşitul anului 20114, Paula Iacob a căzut pe stradă şi a suferit o fractură de şold, având nevoie de două intervenţii chirurgicale. Paula Iacob a devenit cunoscută în România după Revoluţia din 1989, când a devenit avocata lui Nicu Ceauşescu. De asemenea, ea a fost şi avocata lui Gigi Becali, dar s-a implicat şi în acţiunile organizaţiilor pentru drepturile animalelor. Paula Iacob a murit pe 6 octombrie 2015.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate