Ce se spune despre copiii nascuti în ziua de Paste

Autor: A.N.C.
 
Se spune ca bebelusii nascuti in ziua de Paste sunt inzestrati cu noroc, in timp ce copiii nascuti in Vinerea Mare au un destin urmarot de ghinion. 
 

 

 
De la popor la popor, de la religie la religie, tradiţiile legate de marea sărbătoare ascund inedit şi frumuseţe în ele, iar superstiţiile, izvorâte din credinţele, temerile şi convingerile oamenilor s-au perpetuat de-a
lungul timpului, potrivit realitatea.net
 
Despre copii născuţi în ziua de Paşte se spune vor avea un destin plin de noroc, iar despre cei născuţi în Vinerea Mare că în viaţa vor fi urmăriţi de ghinion. Cu toate acestea, despre copilul născut în Vinerea Mare şi botezat în Duminica Paştelui se crede că o putere divină l-a înzestrat cu darul vindecării.
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Un bărbat proaspăt vaccinat cu a doua doză anti-COVID s-a prezentat în cabinetul Flaviei Groșan, bolnav de COVID-19. Ce a făcut medicul: „Am întrerupt consultațiile”

Începe EUROVISION 2021. Astăzi are loc prima semifinală, România intră cu numărul 13 în concurs

Ce i-a scris Gheorghe Dincă studentei care i-a trimis o scrisoare: "Aceeași mână care a ținut stiloul în mână, e aceeași mână care a omorât cele două fete"

Horoscop Zilnic Miercuri 19 Mai 2021: Săgetătorii trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie, Leii nu sunt într-o stare foarte bună

Aceste centrale termice ar putea fi interzise. Lovitură cruntă pentru români. S-ar aplica din 2025

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Sondaj exploziv. Românii vor PSD la guvernare. „Parlamentul nu mai reflectă voința românilor"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies