Ce secret a păstrat Lidia Buble ani de zile. Detaliul îi poate compromite imaginea

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista este apreciată pentru sinceritatea și umorul care o caracterizează. Deși vedeta a vorbit de multe ori despre joburile pe care le-a avut înainte să devină cunoscută, ea a păstrat câteva secrete legate de școală.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Ce secret a păstrat Lidia Buble ani de zile. Detaliul îi poate compromite imaginea
Ce secret a păstrat Lidia Buble ani de zile. Detaliul îi poate compromite imaginea

Lidia Buble este un om asumat. Mereu a vorbit deschis despre viața ei personală, despre familie și despre carieră. Totuși, cântăreața a păstrat câteva lucruri doar pentru ea.

Se pare că Lidia nu a excelat la școală. Ba mai mult, artista a reușit să promoveze Bacalaureatul la limită. Ea a obținut la limba română nota 5,55, la istorie nota 5,3, dar marele noroc al său a fost nota la georgrafie acolo unde a obținut 7,2. Astfel că, media generală a fost 6,01.

După cele 12 clase absolvite, Lidia Buble nu și-a mai continuat studiile.

Citeste si: Manuela Oprișiu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, despre Andreea Mantea ”Îmi pare nespus de rău...” VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Mihaela Borcea organizează nunți și botezuri în hotelul ei din Olimp, în plină explozie a infectărilor cu coronavirus: „Iubire la malul mării!”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Magda Ciumac, de nerecunoscut! Cum arată bruneta care făcea show pe masa lui Dan Diaconescu în scandalul ”Elodia”

Lidia este acum un exemplu pentru multe tinere din România. Artista a muncit enorm pentru succesul de astăzi și nu s-a rușinat niciodată să recunoască care au fost primele joburi pe care le-a avut.

Vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că și-a dorit de mică să-și câștige propriii bani, iar pentru acest lucru nu s-a dat înapoi de la nicio muncă. Primul ei job fiind de altfel unul de femeie de serviciu la o tipografie din orașul său natal. Ea a mai spălat vase la o cafenea din mall-ul orașului Deva, iar mai apoi, la București, a lucrat ca bonă.

Lidia Buble a avut o relație de dragoste cu Răzvan Simion de 5 ani. Deși toți se așteptau să treacă la pasul următor, ei au anunțat că s-au despărțit. Cel care a confirmat separarea a fost Răzvan Simion, care a postat un mesaj pe Instagram în care dădea de înțeles că iubirea dintre ei s-a terminat, iar el a fost cel care a lăsat-o pe Lidia Buble să-și ia ”zborul”.

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Câți bani câștigă, cu adevărat, Dorian Popa! În conturile vedetei au intrat sume uriașe! EXCLUSIV

Covid-19 îngenunchează sistemul funerar. Sute de cadavre abandonate în stradă: „Nu îi putem îngropa”

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

 Livian de la Puterea Dragostei, despre Andreea Mantea ”E ca o soră vitregă” VIDEO EXCLUSIV

Jador, declarații incredibile despre Andreea Mantea, prezentatoarea Puterea Dragostei EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies