Ce sexy e croitoreasa care a impresionat juraţii cu vocea ei! Uite-o pe Ana Maria cum dansează într-o fustă scurtă roz şi pantofi cu toc!

O fotografie dezvăluie ce sexy e croitoreasa care a impresionat juraţii cu vocea ei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

O poză făcută la o petrecere arată ce sexy e croitoreasa care a impresionat juraţii cu vocea ei. Ana Maria Pantaze a ieşit într-un club de noapte, alături de amici, şi a fost fotografiată în timp ce dansa, find îmbrăcată într-o fustă scurtă, de culoare roz, şi încălţată cu pantofi cu toc, o ţinută sexy cu care adunat sute de like-uri de la admiratori.

Citeste si: Scoțianul Stevie Starr care înghite lucruri, scandal imens cu Simon Cowell de la America's Got Talent

Citeste si: Dezvăluiri ŞOCANTE despre croitoreasa care l-a impresionat pe Mihai Petre! N-ai fi crezut că EA ar putea să facă asemenea gesturi! Rămâi fără cuvinte...

Citeste si: Cine e, de fapt, croitoreasa de la Românii au talent, care a reușit să primească primul Golden Buzz

Ce sexy e croitoreasa care a impresionat juraţii cu vocea ei. Pasiunea pentru cântat a apărut din senin 

Ana Maria Pantaze este concurenta care a primit primul Golden Buzz în noul sezon al emisiunii Românii au talent, după ce i-a impresionat pe jurați cu vocea ei. Ea a mărturisit că lucrează la o croitorie din Centrul Vechi şi că pasiunea pentru cântat a apărut din senin. (vezi motivul pentru care croitoreasa e îngrozită că va fi acoperită de gunoaie)

Ce sexy e croitoreasa care a impresionat juraţii cu vocea ei: "Am început cântând prin casă" 

Se ştie ce sexy e croitoreasa care a impresionat juraţii cu vocea ei. "Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te și fă ceva!». Și m-am dus”, a mărturisit Ana Maria Pantaze.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate