Ce sexy e nepoata lui Fane Spoitoru! Frumoasa Izabela isi plange si acum unchiul decedat acum un an: „Te iubesc enorm de mult si imi este foarte dor de tine!”

Fane Spoitoru a avut o relatie speciala cu nepoata sa, Izabela.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fane Spoitoru, interlopul care a murit pe 7 aprilie 2016, intr-o clinica din Israel, din cauza unei comotii cerebrale, a fost foarte apropiat de Izabela, nepoata sa. ”Mă răsfăţa mereu. Era un om foarte bun. Mă iubea foarte mult, iar eu, la rândul meu îl iubeam pe el. A ţinut loc şi de tatăl meu”, a dezvaluit Izabela, care este nascuta in aceeasi zi cu unchiul ei. (vezi cine se bate pe averea lui Fane Spoitoru).

 fara descriereIzabela a suferit enorm dupa moartea lui Fane si nu si-a revenit nici azi. Ea merge frecvent la mormantul acestuia, de la Cimitirul Bellu, si il pomeneste de fiecare data. „Esti sufletul meu bun care mă veghează. Anul trecut, ne luam rămas bun de la tine pentru totdeauna îngeraşul meu.....te iubesc enorm de mult si imi este foarte dor de tine”, a postat Izabela. Ca orice adolescenta, nepoata lui Fane Spoitoru adora sa pozeze pe site-urile de socializare. Impreuna cu o prietena, Izabela s-a fotografiat in ipostaze sexy, fiind complimentata de amici pentru felul in care arata.fara descrierefara descriere

Vezi imagini filmate de la ultima nunta din familia lui Fane Spoitoru

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate