Ce-şi doreşte Horia Brenciu de la Moş Crăciun pentru cele trei fiice şi pentru iubita sa

Horia Brenciu şi orchestra sa au fost luni dimineaţă invitaţii Lianei Stanciu şi ai lui Raul Brebu la Magic FM – Radioul lui Moş Crăciun. Horia Brenciu i-a colindat live pe ascultătorii Magic FM şi le-a dezvăluit ce-şi doreşte pentru familie de la Moş Crăciun.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„Trebuie să vă spun din prima următorul lucru: iubesc muzica asta (n. red. - muzica de iarnă a Radioului lui Moş Crăciun), parcă mă face să valsez”, le-a declarat invitatul ascultătorilor Magic FM.

Horia Brenciu nu a venit singur la întâlnirea cu ascultătorii Magic FM, fiind însoţit de orchestra sa, împreună cu care i-a colindat pe Liana Stanciu şi pe Raul Brebu.

„Pentru mine, fiecare zi este Crăciun”, a afirmat invitatul.

Realizatorii matinalului Magic Start l-au întrebat pe artist dacă mai crede în magie şi ce înseamnă aceasta pentru el. „Magia este când mă trezesc pe la 6 dimineaţa şi din pătuţ iese dintr-o dată un căpuşor blond. Acesta este momentul magic de dimineaţă”, a povestit Brenciu.fara descriere

Horia Brenciu a dezvăluit şi ce se află pe lista sa cu dorinţe pentru Moş Crăciun. „Aş vrea ca fiica mea mijlocie, Maria, să îmi aducă mai multe note bune la matematică şi să nu mai facă entorsă. Cred că a făcut de două ori entorsă anul acesta. Aş vrea ca fiica mea cea mare, de 22 de ani, să-mi spună când îşi face un prieten, ca să-l ştiu şi eu. Iar Mina aş vrea neapărat să cânte mai mult. Şi aş vrea foarte mult ca Alice, iubita mea, să se îndrăgostească mai mult de iarnă, pe care n-o place foarte tare”, a declarat Brenciu la Magic FM.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate