Ce simte Anamaria Prodan la patru luni dupa decesul mamei. "Am un gol imens in suflet". Vezi ce face impresara cand se topeste de dorul Ionelei Prodan

Anamaria Prodan, cum se simte la patru luni dupa moartea mamei. Inca sufera enorm.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Anamaria Prodan este o femeie puternica, ambitioasa si luptatoare care a reusit sa se impuna intr-un domeniu dominat de reprezentantii sexului tare. A trecut peste toate obstacolele cu capul sus, a semnat contracte cu fotbalisti de top si nu au speriat-o nici amenintarile, nici injuraturile sau alte tentative de intimidare ale colegilor ei de breasla.

Decesul mamei ei si toata perioada in care a stat alaturi de aceasta la spital, a incurajat-o si a tinut-o de mana in timp ce marea artista se stingea, au fost insa lovituri care au marcat-o pe impresara de fotbalisti.

A suferit crunt si inca nu si-a revenit complet, dar spune ca viata merge inainte si continua sa faca lucrurile care o bucura cel mai mult.

Anamaria Prodan, cum se simte la patru luni dupa moartea mamei. "Incerc sa-mi canalizez energia catre munca"

La patru luni dupa decesul marii artiste, Anamaria si-a pus sufletul pe tava si a spus ceea ce simte.

"Sunt bine acum pentru ca eu am invatat de la mama ca viata trebuie traita la maxim, trebuie sa te bucuri de acest dar si sa faci fiecare zi sa conteze. Incerc sa imi canalizez energia catre munca si ceea ce am de facut, asta nu inseamna ca nu simt un gol imens in suflet in fiecare zi sau ca nu imi este foarte dor de ea.
Nu stiu daca mi-am propus ceva anume pentru a pastra vie amintirea ei. Cred ca am facut ceea ce ar face oricine. Am pastrat fotografii cu ea in casa, lucrurile ei, o ascult cand mi se face foarte dor de ea
…", a declarat Anamaria Prodan pentru dcnews.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: