Ce spun angajații cimitirului unde își doarme somnul de veci mama Gabrielei Cristea! ”Noi n-am văzut-o deloc pe Gabi la mormântul Didinei! Și stăm zi lumină aici!” EXCLUSIV

Deși Gabriela Cristea a declarat, la un moment dat, că a trecut pe la mormântul mamei Didina, decedată în 2010, angajații cimitrului au o cu totul altă variantă

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Didina, mama prezentatoarei Gabriela Cristea, s-a stins din viață pe 8 iunie 2010, răpusă la doar 57 de ani de o pancreatită tratată târziu. Pentru că între mamă și fiică existau neînțelegeri mai vechi, din tinerețea vedetei, Gabriela nu s-a prezentat la înmormântarea celei care i-a dat viață. La câțiva ani distanță de la tragedie, Gabriela a declarat însă în presă că a trecut pe la locul de veci al Didinei, amplasat într-un cimitir din cartierul bucureștean Berceni. 

Citeste si: Fratele Gabrielei Cristea își vinde mașina! Vezi câți bani vrea Emil pe Loganul lui

Citeste si: Moment cumplit pentru Gabriela Cristea! A fost atacată când era cu fiica ei cea mare la plimbare! Vezi ce a păţit vedeta!

”Am fost la mama la cimitir. Nu o să vă spun de câte ori am făcut-o sau de câte ori am să mai merg. Nu vreau să vorbesc mai mult despre lucrurile acestea", a povestit Gabi ziarului Click, în mai 2013. 

fara descriere

Varianta vedetei tv nu este însă susținută de angajații cimitirului unde este îngropată mama Gabrielei Cristea. ”Noi n-am văzut-o niciodată  pe Gabi la mormântul Didinei și stăm zi lumină aici! Cine spune altceva, minte! Toți angajații de la noi știu asta, avem și un pariu între noi pe tema asta... Treaba lor, ce certuri au avut în familie, ce necazuri, că ei știu ce a fost între ei, dar nimeni nu a văzut-o pe Gabi pe aici de la înmormântare încoace. Și nici atunci, că asta se știe. Dar dacă vine, îi arătăm noi unde e mormântul, dacă nu știe! E mama ei, până la urmă, la un moment dat trebuie să-ți treacă supărarea pe oricine. Are timp, e treaba ei, oricum”, ne-au declarat angajații cimitirului unde este îngropată Didina Cristea, mama prezentatoarei tv.   

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate