Vedete

Ce spun astrologii despre viitorul lui Victor Slav? Uite ce femeie prefera barbatii nascuti pe 5 iunie

Victor Slav, ce fel de femeie prefera. O spun astrologii.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Victor Slav, unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, s-a nascut la data de 5 iunie, 1980. Este un nativ al zodiei Gemeni, semn caracterizat de inteligenta, curiozitate, ambitie si simtul umorului. Astrologii au trecut in revista calitatile si defectele persoanelor nascute la data de 5 iunie.

Cei nascuti in data de 5 iunie sunt adesea uimiti atunci cand ceilalti nu reusesc sa ii inteleaga. Limbajul pe care il folosesc este cat se poate de clar si simplu, bazat pe fapte, pragmatic. Totusi, ideile lor pot fi destul de incalcite, incurcate si uneori fara nici o legatura cu realitatea.

Cei care ii asculta ar putea sa le urmareasca sirul gandurilor, dar nu vor reusi totusi sa prinda intelesul sau intentiile ascunse in spatele lor. Unii oameni nascuti pe 5 iunie pun prea mult accent pe dezvoltarea ideilor si a sistemelor de gandire si prea putin pe activitatile firesti din viata de zi cu zi.

Este adevarat ca multi dintre nativii acestei zile par sa traiasca in propria lor lume. Totusi, comunicarea este atat de importanta pentru ei, incat se vor simti foarte frustrati atunci cand nu vor fi intelesi sau vor fi intelesi gresit. Persoanele de succes nascute in aceasta zi invata sa ridice stacheta si in acelasi timp sa le acorde oamenilor timpul si spatiul necesar pentru a asimila ceea ce spun ei.

Indivizii mai putin evoluati nascuti pe 5 iunie sunt foarte grabiti, asteptandu-se ca ceilalti sa le anticipeze urmatorul gand. In loc sa spuna clar ceea ce au de gand, ei trebuie sa invete sa isi analizeze ideile si sa le exprime intr-un mod accesibil si cumpatat. De exemplu, in loc sa foloseasca o multime de argumente pentru a sustine o pozitie, expunerea unui singur argument convingator ar putea fi mult mai eficienta.

Pe plan amoros, barbatii nascuti in aceasta zi prefera femeile inteligente, sigure pe ele si intelegatoare. Apreciaza o urmasa a Evei cu propriile pasiuni, independenta, care nu-si desfasoara existenta doar in jurul lui. Cand cunoaste o astfel de femeie este atras imediat de ea si face primul pas.

Galerie foto