Ce spun experții FBI despre Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal ar fi ucis din nou, dacă nu ar fi fost arestat după ce le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Experții FBI au tras concluzii năucitoare după ce au stat de vorbă cu Gheorghe Dincă, criminalul care le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Gheorghe Dincă


In articol:

Experții din cadrul FBI au elaborat un raport după ce au stat de vorbă cu Gheorghe Dincă și i-au analizat comportamentul. Au concluzionat că ar fi ucis din nou dacă nu ar fi fost prins de oamenii legii și că este posibil să existe victime despre care nu s-a aflat încă.

”Date fiind aşteptările lui Dincă în ceea ce priveşte deţinerea controlului, înclinaţia acestuia către violenţă afectivă, preferinţele sale sexuale anormale şi ceea ce este probabil ca acesta să fi interpretat ca fiind un ”succes” în legătură cu agresiunile, crimele şi eliminările cadavrelor lui Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, fără a fi prins, este puţin probabil ca Alexandra Măceşanu să fi fost ultima lui victimă”, este concluzia specialiştilor de la FBI, conform Adevărul.ro.

Citeste si: Fiica lui Valentin Ceauşescu s-a măritat în secret? O prietenă i-a dat de gol pe Alexandra şi iubitul ei: „Familia mea preferată”

Citeste si: Un martor la accidentarea teribilă în urma căreia Mihai Neşu a paralizat a rememorat momentele cumplite: „A căzut și a început să tremure. Noi credeam că glumește, că râde de noi”

Citeste si: Raluca Munte a spus adevăratul motiv pentru care s-a dus la Puterea Dragostei ”Am vrut ca el să sufere”

Gheorghe Dincă

Experții FBI cred că Gheorghe Dincă a făcut mai multe victime

Experții FBI au mai scris în raport că este puțin probabil ca Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu să fi fost singurele lui victime. 

„Conform datelor înregistrate, Dincă nu are antecedente penale documentate. Cu toate acestea, este puţin probabil ca prima infracţiune comisă de Dincă să fi fost răpirea, agresiunea sau uciderea Luizei Melencu. Mai mult ca sigur, Dincă a avut legătură şi cu alte comportamente de tip infracţional în trecut şi nu a fost detectat de organele însărcinate cu aplicarea legii. Mai exact, date fiind preferinţele sale sexuale anormale, este posibil să existe victime neidentificate ale agresiunii sexuale exercitate de Dincă”, spun experţii FBI.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate