Ce spun medicii despre starea de sanatate a lui Michi, de la Şuie Paparude! Cum se simte artistul

Mihai Câmpineanu de la Şuie Paparude, internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara după un infarct suferit, sâmbătă seară, la finalul unui concert, este în stare stabilă, i se face o coronografie, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX directorul medical al unităţii sanitare.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"Pacientul este la noi (la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara - n.r.), se urmează procedurile necesare, i se face o coronografie, la fel ca oricărui pacient cu infarct miocardic. Starea sa este stabilă şi vom vedea ulterior evoluţia pacientului kalooga_36441" , a declarat, duminică, directorul medical de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Constantin Luca.

Mihai Câmpineanu a suferit un infarct, sâmbătă seară, la finalul unui concert susţinut la Timişoara, în cadrul evenimentului Re:freshTM.

Colegii săi de trupă au sunat imediat la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj SMURD care l-a transportat la Spitalul Municipal din Timişoara.

"A fost adus un pacient de 42 de ani în stop cardio-respirator prin fibrilatie ventriculară, a fost resuscitat, a făcut această tulburare de ritm pe un infarct miocardic", a declarat corespondentului MEDIAFAX Ada Blăgniceanu, medic la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Municipal din Timişoara.

Colegii de trupă au afirmat că Mihai Câmpineanu le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi s-a prăbuşit la pământ. În cădere, cântăreţul s-a lovit la faţă.

"De vină sunt stresul şi oboseala. Cu o zi înainte am avut concert în Arad, apoi la Timişoara. S-a stresat mult şi cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, în concert la Timişoara. Era foarte foarte obosit", a declarat colegul acestuia de la Şuie Paparude, Mihai Dobre.

Duminică dimineaţă, Mihai Câmpineanu a fost transportat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Şuie Paparude s-a lansat în toamna anului 1993, având cinci membri, între care un basist (Mihai Dobre - Dobrică) şi un clapetist (Mihai Câmpineanu - Michi), şi aborda un stil alternativ-new-wave, potrivit site-ului trupei.

Un an mai târziu, formaţia rămâne în componenţa clasică de doi, respectiv Michi şi Dobrică. În 1995, Şuie Paparude ajunge la trei membri, prin includerea lui DJ Vasile. În această componenţă, trupa scoate primul album - "Şuie Paparude", iar în decembrie 1998, Suie Paparude lansează maxi-single-ul "Musca". De asemenea, Şuie Paparude începe lucrul la cel de-al treilea album "Urban", ce apare în primavara anului 2000.

În anul 2001, li se propune să includă piesa "Ajutor" pe coloana sonora a filmului hollywoodian "Inahbited". În 2003, în trupă este cooptat Junkyard. În acelaşi an, Şuie Paparude lansează albumul "Atac la persoană". Urmează cel de-al cincilea album - "Scandalos", în decembrie 2004.

În februarie 2005, Şuie Paparude primeşte premiul pentru cea mai bună piesă de club "Pentru inimi", acordat în urma voturilor exprimate pe site-ul concursului Nights Awards. În 23 iunie 2006, Şuie Paparude este invitată să cânte pe Stadionul "Lia Manoliu" în deschiderea concertului Depeche Mode.

Tot în vara anului 2006, Şuie Paparude primeşte premiul MTV pentru cea mai bună trupă alternative. În ianuarie 2008 are loc lansarea celui de-al şaselea album "A fost odată". La începutul lui 2009, Junkyard părăseşte trupa, iar locul lui este luat de Bean (Alexe Andrei Marius). În 2010, apare albumul "E suflet în aparat", iar în 2012 apare single-ul "Nu te mai saturi de noi".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate