Ce spune Bianca Dragusanu de perioada in care Victor a mers in carje? "Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce!" VIDEO EXCLUSIV!

Bianca vorbeste despre momentele cumplite prin care a trecut Victor. L-a sprijinit cum a putut dupa operatia la picior.

Autor: Lili Lascar

Prima jumatate a anului 2018 nu a fost una grozava pentru Victor Slav. Coprezentatorul emisiunii WOWbiz s-a despartit de Bianca Dragusanu, dupa o perioada in care au facut tot ce au putut sa-si salveze relatia.

Neintelegerile au fost insa tot mai dese si greu de depasit, asa ca vedetele au hotarat sa se desparta. Au facut-o elegant, cum nu prea vezi in showbiz, si vor ramane prieteni, prioritatea lor fiind, bineinteles, binele micutei Sofia.

Inainte de despartirea de Bianca, Victor a mai avut insa o problema grava, dar nu sentimentala ci de sanatate. Dupa cum se stie, iarna trecuta a suferit un accident pe snowboard si a avut nevoie de operatie.

Cateva luni, prezentatorul tv a fost dependent de carja si de atela ca sa se deplaseze, situatie care l-a demoralizat, Victor fiind extrem de activ.

Ei bine, cu mari eforturi, colegul de platou al Andreei Mantea a mers seara de seara la emisiune, iar Bianca l-a sprijinit in tot acest

timp.

Bianca vorbeste despre momentele cumplite prin care a trecut Victor. "Te mai impiedici, te mai repari"

Intrebata in urma cu o luna cum a resimtit ea problema lui Victor, vedeta de la "Te vreau langa mine" a raspuns cu umor.

" Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce. Asa e viata...Te mai impiedici, te mai repari. Eu i-am zis sa arunce carja, sa arunce atela, sa mearga.

Eu sunt pe "repede inainte", el e mai pe "slow motion". Si eu am avut probleme cu piciorul, dar din pacate nu am prea ascultat sfatul medicului si am ramas cu urme de "buna purtare". Nu ma mai deranjeaza acum. Sunt parte din mine", a declarat Bianca, in luna mai, la un eveniment monden. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies