Vedete

Ce spune Corina Danila despre operatiile estetice: "Cand voi considera ca este cazul, probabil ca voi face!"

Corina Danila (46 de ani) este o cunoscuta actrita si prezentatoare tv.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Ce spune Corina Danila despre operatiile estetice: "Cand voi considera ca este cazul, probabil ca voi face!" icon photo

Dupa ce a povestit cum a reusit sa slabeasca 19 kilograme intr-un timp record, ajungand acum la doar 58 de kilograme, cunoscuta actrita si realizatoare tv Corina Danila (46 de ani) a dezvaluit pentru csid.ro si ce parere are despre controversatele operatii estetice.

"Nu am recurs la intervenţii, însă nu sunt împotriva lor. Când voi considera că este cazul, probabil că voi face", a opinat Corina Danila pentru sursa citata. 

Dezvăluire şocantă! Cum a fost găsit de fapt Ilie Balaci mort în casă! “Era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune