Vedete

Ce spune data de nastere a Biancai Dragusanu despre vedeta? Astrologii dezvaluie totul despre ea. "E dispusa sa se sacrifice"

Bianca Dragusanu, in vizorul astrologilor. Afla totul despre prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine".

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Bianca Dragusanu isi sarbatoreste ziua de nastere pe 6 martie. Astrologii spun ce trasaturi de personalitate, ce plusuri si ce minusuri au oamenii nascuti in aceasta zi.

Persoanele nascute pe data de 6 martie sunt atrase irezistibil de frumusete. Ele se simt atrase de anumiti oameni, situatii, medii, genuri de muzica sau arte care le incanta simturile. Ele insele au adesea o putere de atractie de care par sa nu fie constienti.

Nativii mai „relaxati” au nevoie de timp pentru a reusi sa inteleaga aceasta putere si cum o pot folosi in favoarea lor daca doresc sa aiba mai mult succes in cariera si sa progreseze in dezvoltarea personala. Nativii zilei de 6 martie pot merge intr-o anumita directie foarte linistiti atunci cand ceva sau cineva le atrage atentia.

Desi s-ar putea sa intrezareasca aceasta frumusete pentru o scurta perioada de timp, ei nu isi pot scoate din cap imaginea respectiva. Ei sunt atrasi irezistibil si, inainte sa isi dea seama, sunt prinsi in mrejele acelui lucru frumos.

Poate ca aceasta se intampla din cauza sensibilitatii lor inconstiente sau chiar din cauza unei puteri psihice. Persoanele nascute la aceasta data au tendinta de a proiecta asupra lumii seria proprie de imagini idealizate si interiorizate sau cel putin un set inconstient de asteptari inalte.

In special atunci cand vizualizeaza ceea ce le-a atras atentia, se intampla sa nu vada lucrul respectiv asa cum este el in realitate, ci sa-l vada asa cum vor ei. Poate ca ceea ce vad le intareste si le completeaza necesitatile interne. Astfel, asemeni lui Narcis, este posibil ca ei sa se indragosteasca de propria imagine reflectata.

Multi dintre nativii zilei de 6 martie sunt fiinte deosebit de estetice, dispuse sa isi dedice vietile si sa se sacrifice pentru idealurile lor. Ei insisi sunt capabili sa inspire celorlalti admiratie, chiar adoratie. O astfel de atractie poate fi numita irationala daca nu ar fi faptul ca adesea satisface necesitati si preocupari concrete si obiective.

Pentru persoanele nascute pe data de 6 martie, toate formele de experiente senzoriale – texturi, sunete, culori, mirosuri si gusturi – se combina intr-un fel de buchet care le incurajeaza spiritul, dar care uneori ii copleseste. Unii indivizi nascuti in aceasta zi pot deveni sclavii dorintelor si atractiilor lor, dar pentru multi nativi ai acestei zile senzorialul in sine nu le satisface necesitatea de adorare si apreciere a frumusetii.

Ei simt nevoia sa faca mult mai mult, sa idealizeze obiectul afectiunii lor si, odata ce au facut acest lucru, sa fuzioneze cu acesta. Pentru cei nascuti in ziua de 6 martie, a invata sa fie obiectivi in manevrarea atractiilor si atractivitatii lor reprezinta cheia pentru mentinerea controlului asupra vietii si pentru implinirea potentialului lor ca oameni.

SFATURI: Nu doar frumusetea are merite. Ai grija sa nu te lasi sedus prea usor de aceasta. Descopera-ti adevarata sursa de putere si foloseste-o in mod constructiv. In privinta evolutiei personale, uneori trebuie sa faci un pas inainte, oricat de dureroasa ar fi despartirea.

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate