Ce spune despre tine modul în care îți legi șireturile?

Îți mai amintești perioada în care legarea șireturilor îți dădea bătăi de cap?

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Fără îndoială că, din copilărie și până acum, ai avut destul timp să îți îmbunătățești acest skill, astfel că astăzi îți legi șireturile în moduri cât mai inedite. La fel de siguri suntem că și în garderoba ta se regăsește încălțăminte cu șiret; Dacă ești încântat de noii adidași de bărbați pe care i-ai cumpărat la reducere, iar modul în care îți legi șireturile face parte din amprenta stilului tău vestimentar, acest articol va fi pe placul tău. Află ce spune despre tine modalitatea în care îți legi șireturile pantofilor!

Șireturile purtate în interiorul pantofilor

Dacă obișnuiești să îți ascunzi șireturile în interiorul încălțărilor, cel mai probabil ești o persoană cu spirit pragmatic. Mai mult decât atât, tinzi, de cele mai multe ori, către perfecționism, iar în tot ceea ce faci acorzi atenție detaliilor. Ești de părere că o activitate precum legarea șireturilor este consumatoare de timp, o resursă atât de valoroasă pentru tine. În plus, ești adeptul unui design ”curat” atunci când vine vorba de stilul vestimentar, motiv pentru care renunți la fundițele și buclele șireturilor de la pantofi. 

Șireturi legate în maniere inedite

Îți place să experimentezi tot felul de moduri în care să îți legi șireturile? Tehnici precum încrucișarea, îmbinarea sau suprapunerea lor nu mai au niciun secret pentru tine? Atunci înseamnă că ai o imaginație foarte bogată și îți place să adaugi un strop de creativitate în tot ceea ce faci. De asemenea, ești foarte deschis către lucrurile noi și nu te dai înlături din fața provocărilor. 

Șireturile vizibile pe partea exterioară a pantofilor 

Dacă îți lași la vedere șireturile pe partea exterioară a încălțărilor, creând aspectul unor linii paralele, credem că ești o persoană care apelează deseori la gândirea analitică. Totodată, ești un adept al stilului minimalist, indiferent că ne referim la stilul vestimentar sau la stilul tău de viață, în general. ”Less is more” ar putea fi motto-ul în funcție de care te ghidezi în alegerile tale stilistice. 

Șireturile încrucișate

Porți șireturile legate în modul tradițional, adică încrucișate? Este o dovadă a spiritului tău conservator. Îți place să respecți întotdeauna regulile și nu ești adeptul schimbărilor. De asemenea, accesoriile extravagante nu sunt chiar pe gustul tău. 

Pantofii fără șireturi 

Dacă te numeri printre cei care preferă încălțămintea cu alte sisteme de închidere decât șireturile, atunci poate că ești o persoană restrasă. Mizezi pe simplitate în toate alegerile tale vestimentare și nu numai. În același timp, faptul că îți place încălțămintea fără șireturi poate fi un indiciu al timidității tale. 

Chiar dacă vrei să te plimbi, să alergi sau să faci exerciții în sala de fitness, legarea șireturilor de la pantofi este o etapă căreia nu îi poți spune ”pas”! Deși nu există un mod corect de a-ți strânge șireturile încălțămintei, cu siguranță că modul în care o faci de obicei spune multe despre gusturile tale vestimentare și despre personalitatea ta!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate