Vedete

Ce spune Nela, sotia lui Ionut Jaguarul, de reactiile vulcanice ale sotului ei la Exatlon?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce spune Nela, sotia lui Ionut Jaguarul, de reactiile vulcanice ale sotului ei la Exatlon?icon photo
Ultima perioada a fost una mai tensionata pentru Ionut Jaguarul, care a avut cateva rabufniri in discutiile cu cei din echipa lui, dar si in timpul probelor.

"Sincer, atmosfera in echipa mea nu o vad ok. Nu este ok. Sunt cateva bisericute, chiar daca toata lumea spune ca nu. Eu nu ma aflu printre nicio bisericuta, prefer mai bine sa fiu singur si daca am ceva de zis sa zic in fata. Am vazut ca de cand au venit cei 3, echipa m-a dat putin la o parte. Ei m-au indepartat si mie imi place sa fiu corect.", spunea Ionut in testimoniale.

Nela, sotia Razboinicului, a intrat in legatura directa la WOWbiz prin Skype  tocmai din Blegia si a vorbit despre cum a vazut de acasa reactiile sotului ei."Ionut in general este o fire mai vulcanica, dar nu stiu cum sa expplic toate iesirile astea. In situatia de fata, de la lipsa hranei, lipsa odihnei, sunt departe de casa, le vad cumva normale. Toate astea il influenteaza.
Cred ca mai degraba altii se vad deranjati de el, dar el nu. Mariana, de foarte multe ori il vorbeste de rau, iar apoi este prietena lui. Anca, care acum spune ceva de el, apoi spune altceva.
Este foarte puternic si cred ca a si demonstrat asta."


Nela a mai marturisit si ca ii este foarte dor de sotul ei.
"Nu se poate explica in cuvinte. Este greu, dar sper ca e bine si il astept acasa. Da, la final!

Imi doresc sa vina acum acasa, dar in acelasi timp il sustin si vreau sa ajunga cat mai departe in competitie."
, a spus ea.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune