Stiri

Ce spune pozitia in care dormi despre personalitatea ta!

Te-ai gandit vreodata ca pozitia in care dormi spune multe lucruri despre tine?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Ce spune pozitia in care dormi despre personalitatea ta!

Iata ce spune pozitia in care dormi despre personalitatea ta!

1. Intr-o parte cu genunchii indoiti

Daca obisnuiesti sa dormi pe o parte cu genunchii indoiti, afla despre tine ca esti o persoana de incredere. Nu te superi usor si nu ti-e frica de viitor. Zambesti mereu si te adaptezi usor.

2. Pozitia fetus

Daca iti place pozitia fetus, inseamna ca ai nevoie mereu de protective, de sustinere. Vrei ca lumea sa te placa, sa fie de acord cu tine, sa te inteleaga. Ai o fire creativa si ti s-ar potrivi meserii in domeniul artistic: pictura, dans, scris.

3. Pe burta

Daca iti place sa dormi pe burta, cu mainile si picioarele desfacute, inseamna ca esti lider innascut. Esti impulsiv si preiei rapid initiativa si acasa, si la locul de munca.  Iti place sa iti faci planuri in avans, ca sa nu fii luat prin surprindere. Este perseverent si ai un puternic simt al responsabilitatii. Acestea sunt cheia succesului, pentru tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune