Stiri

Ce spune Raluca, sora lui Florin Busuioc, despre starea de sănătate a prezentatorului: ”O rugăciune i-ar prinde bine”

Sora prezentatorului tv, Raluca Iorga, a postat pe reţelele de socializare un mesaj în legătură cu stare de sănătate a lui Florin Busuioc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Ce spune Raluca, sora lui Florin Busuioc, despre starea de sănătate a prezentatorului: ”O rugăciune i-ar prinde bine”

Sunt clipe grele în familia lui Florin Busuioc, după ce în urmă cu o seară a făcut infarct la sfârşitul piesei de teatru pe care o susţinea în Craiova. Prezentatorul de la meteo a fost dus de urgenţă la Spitalul din Craiova, unde medicii l-au operat imediat, punându-i un stent la inimă.

Ziua următoare, Florin Busuioc a fost adus cu elicopterul la Bucureşti, iar în aceste momente se află în Spitalul Fundeni, sub stricta supraveghere a medicilor.

Sora lui Florin Busuioc, Raluca Iorga, a postat pe reţelele de socializare un mesaj către prietenii online, spunându-le care este starea sa de sănătate: ”Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută”, conform hotnews.ro.

Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune