Ce spune Tristan Tate despre femeile din Los Angeles după ce s-a iubit cu Bianca Drăgușanu

Tristan Tate pare să nu își mai găsească locul, atunci când vine vorba de sexul frumos, după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

De curând, alături de fratele său, Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a făcut o mică exclursie în Los Angeles, doar că, spre surpriza tuturor, a avut numai cuvinte urâte de spus despre ”Orașul îngerilor”.

Citeste si:Alex Bodi se distrează în Dubai fără Bianca Drăguşanu! Afaceristul stă la un hotel luxos unde plăteşte o avere pentru cazarea pe o noapte!

Citeste si:Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, anunţ şoc

Citeste si:Tristan Tate petrece cu femei goale la piscina vilei sale din Pipera! Vezi ce face fostul iubit al Biancăi Drăguşanu în timp ce ele se bronzează! FOTO

Citeste si: Ce trebuie să ai în mașină iarna? Trusa completă a șoferului pentru o călătorie fără griji - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Deranjat până peste poate de mizeria din Los Angeles și de faptul că întâlnea oameni ai străzii la fiecare pas, Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a făcut o serie de postări pe conturile sale de socializare mai mult decât agresive la adresa orașului considerat cel mai frumos din Statele Unite.

Mai exact, o serie de fotografii postate pe contul său de socializare sunt mai mult decât ilustrative pentru ceea ce a văzut el acolo, în ciuda faptului că s-a cazat la hoteluri de lux

de prin Los Angeles, plătitnd chiar și 700 de dolari pe o noapte. Iar într-una dintre imagini, în timp ce era într-un restaurant, a surprins un tânăr care se droga chiar în fața geamului său, lucru care l-a deranjat enorm, motiv pentru care a comparat Los Angelesul cu o groapă de gunoi.

Dar, a dezvăluit Tristan Tate, cel mai mare șoc l-a avut în cluburile de noapte, considerate de mari fițe, de prin Los Angeles, postarea făcută cu această ocazie fiind mai mjult decât dură.

”Cea mai fierbinte fată din club este chelnerița”, a postat Tristan Tate ca descriere a unei fotografii, în ciuda faptului că domnișoara cu pricina este departe de formele de fotomodel cu care s-a obișnuit să se ”intersectreze” în București. De altfel, tot el a descris ”Orașul Îngerilor” cât se poate de plastic: ”Los Angeles este o groapă de șobolani, chiar și cei care spun că iubesc LA-ul se referă de fapt la Santa Monica/Malibu.
Bucureștiul este mult mai frumos decât LA și nu poate nimeni să mă convingă de altceva”.

 

Tristan Tate, despărțire cu scandal de Bianca Drăgușanu

 “Suntem despărțiți, acesta este adevărul! Noi nu mai avem de multă vreme o relație și nu mai împărțim nici o situație! Fiecare cu viața lui, nu mă mai interesează subiectul”,spunea Bianca Drăgușanu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, vara trecută, iar prietenele ei se înghesuiau să spună amănunte picante despre despățirea lor.

“Bianca Drăgușanu s-a despărțit urât de Tristan Tate! (…) Și-au reproșat fel și fel de lucruri, care nu pot fi uitate, de la nopți pierdute, femei dubioase și program haotic până la lipsa de afecțiune și interes așa cum și-ar fi dorit fiecare dintre ei! De aceea, au decis că nu mai este cale de întoarcere în relația lor și, pentru a evita discuții și mai puternice, mai bine, fiecare își vede de drum”,au povestit apropiatele Biancăi Drăgușanu despre despărțirea de Tristan Tate.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Daniel Pavel, anunț important în primul consiliu de la Survivor România 2021! Iată cum îți poți vota favoritul

Faimoșii au câștigat primul joc pentru imunitate de la Survivor România 2021

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Un celebru actor are cancer. A fost internat de urgență. Durere imensă în televiziune

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

"Succesiunea” germană poate arunca în aer UE. Panică la Bruxelles

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies