Ce spunea Costin Mărculescu la înmormântarea lui Cornel Galeș! Șocant cum și-a descris chiar el momentul morții

Moartea lui Cornel Galeș l-a făcut să sufere foarte mult pe Costin Mărculescu, mai ales pentru că cei doi erau foarte apropiați, iar fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a stins, fără să știe nimeni nimic de el, vestea decesului său fiind dată la vreo două zile de la petrecerea tragicului accident rutier.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Pe atunci, în decembrie 2019, Costin Mărculescu, îmbrăcat în negru, cu ochii în lacrimi, a mers la înmormântarea bunului său prieten, Cornel Galeș și, apoi, la pomana dată în memoria acestuia.

Citeste si: Costin Marculescu a murit! Cauza oficiala a mortii a fost anuntata de autoritati

Citeste si: Ce a anunțat Poliția despre moartea lui Costin Mărculescu? Primele informații, după ce trupul actorului a fost găsit în stare de putrefacție

Citeste si: Sfâșietor! Care a fost ultimul mesaj transmis de Costin Mărculescu, cu câteva zile înainte să moară? Actorul abia aștepta să...

La pomană, deși încerca să zâmbească, Costin Mărculescu părea prea afectat însă de ce s-a petrecut și de modul în care a murit Cornel Galeș. De altfel, la un moment dat, el a mărturisit reporterilor WOWbiz.ro că se teme să nu pățească la fel. ”Stau singur.... Oricând se poate petrece o tragedie, nimeni să nu știe nimic de mine. Mor ca un câine, singur în casă”, ne-a spus Costin Mărculescu.

fara descriere

De altfel, el simțea parcă că nu este prea bine cu sănătatea sau că ceva nu e în regulă încă de pe atunci. ”Am vrut liniște, nu mă mai simțeam așa bine. De aia nici nu mai merg așa cum o făceam la televizor, mă simt mai obosit după... Încerc să mă pun pe picioare și să îmi văd de viața mea”, ne-a mai spus Costin Mărculescu la pomana lui Cornel Galeș.

 

Costin Mărculescu, găsit mort în casă

Costin Mărculescu, găsit mort în casă! Câinele lui a alertat vecinii! Actorul locuia în apartamentul său cu Maxy, cățelul său. Patrupedul a fost cel care a atras atenția vecinilor că este ceva în neregulă în apartamentul lui Costin Mărculescu. ”Câinele lătra foarte tare de câteva zile. El locuia la etajul 8, iar lătratul câinelui se auzea chiar și din parcare”, a povestit un vecin.

Costin Mărculescu a fost găsit mort, căzut în cadă. Actorul nu mai fusese văzut de trei zile, când se bănuiește că a murit.  Maxy, câinele cu care Costin Mărculescu locuia, avea doi ani și fusese salvat de actor dintr-un șanț. “Astăzi, 2 februarie, se împlinesc fix doi ani de cand din viscol ger zăpadă furtună ploaie cu gheață l-am luat din șanț pe Maxy care este șeful meu și de atunci doarme cu mine în pat”, scria Costin Mărculescu, despre cățelul său.

Costin Mărculescu a fost descoperit mort în apartamentul său miercuri noapte, iar vecinii artistului susțin că nu a mai fost văzut de câteva zile, deși el ieșea zilnic să își plimbe câinele. Câinele lui Costin Mărculescu a fost  cel care a alarmat locatarii blocului, lătrând puternic de zile bune. Chemați, pompierii au spart ușa locuinței și l-au găsit decedat în cadă. Trupul neînsufletit al actorului era în stare avansată de putrefacție.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate