Ce studii are, de fapt, Viorica Dăncilă

Am aflat ce studii are Viorica Dăncilă, fostul premier al României.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Viorica Dăncilă, fostul premier al României, candidează la Președinția României. Ceea ce nu se cunoaște foarte mult despre fostul premier este faptul că a terminat facultatea cu nota 9!

Viorica Dăncilă a absolvit în anul 1988 Universitatea de Petrol și Gaze. La examenul de licență a luat nota 9. A terminat Facultății Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Petrol și Gaze din Ploiești.

Viorica Dăncilă are și o diplomă de master Spațiul Public European, în cadrul SNSPA București. Viorica Dăncilă a urmat clasele a IX-a și a X-a, între 1978 și 1980, la Liceul „Mihai Viteazul” din Ploiești, iar studiile liceale le-a finalizat la Liceul Energetic din același oraș. În perioada 1997–1998 a fost profesoară la Liceul Industrial din Videle.

Citeste si: Andra Volos, imagine din intimitate, alături de Bogdan Mocanu! Mesaj care spune ce fel de relație au foștii concurenți de la Puterea Dragostei

fara descriere

Sursă foto diplomă: stiripesurse.ro

Citeste si: Declarații năucitoare de la tatăl bebelușului mort din Timișoara! Ce s-a întâmplat după deratizare: ”Nu mai putea să mai respire, am făcut resuscitare cât am putut şi...”

Viorica Dăncilă și-a modificat numele pe pagina de Facebook

Viorica Dăncilă nu a avea trecut numele complet pe pagina sa de Facebook, dar îniante cu o săptămână de votare s-a decis că este momentul potrivit pentu o schimbare. Candidata la alegerile prezidențiale apare pe Facebook cu numele „Viorica Vasilica Dăncilă”. Candidata turului doi de scrutin și-a modificat numele după ce mai mulți lideri PNL, dar și candidatul partidului la prezidențiale, Klaus Iohannis, s-au referit la Viorica Dăncilă cu numele său întreg „Vasilica Viorica Dăncilă”.

Strategia a fost preluată și de echipa de campanie a PSD. În toate discursurile despre ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, social democrații s-au folosit de celalalt nume al acestuia „Vasile”, notează Digi 24.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate