Ce sunt măștile de protecție de tip fashion și cum ne pot ajuta

Ce sunt măștile de protecție de tip fashion și cum ne pot ajuta

Distribuie pe:

Ce sunt măștile de protecție de tip fashion și cum ne pot ajuta

Ce sunt măștile de protecție de tip fashion și cum ne pot ajuta
Ce sunt măștile de protecție de tip fashion și cum ne pot ajuta


In articol:

Una dintre cele mai importante probleme actuale la nivel european este lipsa puternică de dispozitive medicale pentru protejarea sănătății oamenilor, în contextul situației de urgență cu care se confruntă toate țările de pe continent. Pentru protecția sănătății personale, fiecare dintre noi caută metode prin care să acționeze în limita posibilităților individuale, urmând recomandările specialiștilor și explorând metodele aflate la îndemână. Spre exemplu, online există inclusiv sfaturi practice despre cum să îți confecționezi măști de unică folosință pentru protecția căilor respiratorii, chiar dacă acestea vor fi evident dispozitive improvizate, cu acțiune limitată.

Citeste si: Dr. Adina Alberts prezintă cea mai simplă modalitate de sterilizare a alimentelor! ”Este cu baterii, o puteți avea în geantă”

Ce sunt măștile de protecție de tip fashion și cum ne pot ajuta

În lipsa unor alte modalități de protecție completă și avansată, o variantă care vine în sprijinul românilor este utilizarea de măști de protecție de tip fashion. Acestea nu sunt dispozitive medicale avizate, dar fiecare dintre noi poate decide dacă și cum pot ajuta acestea în protejarea feței atunci când ieșim, de nevoie, pe timp limitat, în spații publice. Este vorba de măști de față fabricate de un producător din România, pentru magazinul online pretzmic.ro, care le comercializează în mai multe variante, cu livrare rapidă prin curier oriunde în țară.

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Aceste măști de protecție de tip fashion nu pot înlocui măștile considerate dispozitive medicale, după cum producătorul și retailerul anunță în mod onest. Măștile de protecție de tip fashion au rol de accesorii practice, asigurând protecție față de factori precum praful, vântul, polenul, umiditatea excesivă (ceața). Aceste măști nu asigură nicio garanție cu privire la protecția față de noul coronavirus care provoacă temeri la nivel global, dar pentru protejarea stării generale de sănătate pot fi utile mai ales persoanelor mai sensibile.

Măștile de protecție de tip fashion disponibile pe pretzmic.ro sunt în principiu refolosibile, în sensul că pot fi spălate. În contextul actual, poate fi recomandat să fie utilizate și ca măști de unică folosință, mai ales dacă persoana care le poartă consideră că se expune la factori cu un pericol mai ridicat. Masca poate să fie spălată, conform indicațiilor producătorului, doar la temperaturi joace (25 - 45 de grade Celsius), deci nu poate asigura sterilizare adecvată în caz de refolosire în medii cu risc major.

În prezent, cele mai multe măști de protecție pentru față, fie ele dispozitive medicale sau pur și simplu accesorii fashion cu rol de protecție, sunt fabricate în China sau în alte țări din Asia. Măștile menționate mai sus sunt realizate în județul Cluj, fiind astfel produse românești, fabricate local, disponibile rapid. Producția este realizată din materiale sintetice: 78% poliester, 3% elastan, 19% vâscoză. Mărimea măștilor este universală, cu potrivire simplă pentru orice persoană. Dimensiunile sunt 30 cm lungime și 15 cm lățime.

În situația actuală, mai ales pentru persoanele sensibile la factori de mediu, protejarea imunității este un element de maximă importanță. Măștile de protecție a feței, inclusiv cele de tip fashion, au rol în protejarea în mod special față de praf (și toate particulele asociate) și de polen / alți alergeni existenți în natură. Utilizarea unor astfel de măști se recomandă cu precauție, respectând în paralel toate sfaturile autorităților și specialiștilor avizați din sănătatea publică.

 

 

Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Albert Balint, trei ani de închisoare cu executare! Fiul lui Sile Cămătaru a fost dat în urmărire generală

Imagini șocante de la Spitalul de Urgență din Reșița! Pacienți infectați cu COVID-19, ținuți dezbrăcați pe holuri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies