Ce surori frumoase are Andreea de la Puterea Dragostei

Andreea de la Puterea Dragostei are două surori frumoase foc. Una dintre ele seamănă izbitor cu tânăra din show.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Recent, Andreea de la Puterea Dragostei a prezentat-o într-un live pe sora ei, Ioana. ”Sora mea este mai mică decât mine cu un an. Are o fetiță de 5 ani. Semănăm foarte bine și mereu lumea ne întreabă dacă suntem gemene”, a povestit Andreea Pirui despre sora ei, Ioana.

Andreea de la Puterea Dragostei mai are însă o soră, Lavinia, care deși seamănă foarte bine la chip, cu celelalte fete ale familiei, este brunetă.  Cele trei fete ale familiei Pirui sunt extrem de apropiate una de alta, iar Andreea mereu se mândrește cu familia ei.

Citeste si: Începe războiul între Ana Lintaru și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! L-a blocat pe fostul iubit pe rețelele de socializare! Ce replică îi dă acesta

Citeste si: Incredibl! Când a aflat Ana de la Puterea Dragostei că Simina e gravidă

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, despre relația de acum cu Robert! ”Nu mă așteptam ca relația noastră...”

fara descriere

Andreea de la Puterea Dragsotei a avut o relație cu Livian, actualul iubit al Biancăi

Andreea Pirui are 30 de ani și a mărturisit că a venit la Puterea Dragostei în încercarea de a-și găsi un iubit, abia ieșită dintr-o relație lungă de 7 ani. În casa de la Puterea Dragostei a avut inițial o relație cu Livian, care însă a părărsit-o în favoarea Biancăi. Și deși au fost rivale în dragoste și au avut numeroase divergențe, acum pare că Andreea și Bianca au îngropat securea războiului, cel puțin pentru o perioadă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate