Ce surpriză i-a făcut Roxana Dobre lui Florin Salam? Manelistul, la un pas de infarct Video

Acum câteva zile, Florin Salam a împlinit 41 de ani, moment care a fost marcat așa cum se cuvine, în familia lui, de la primele ore ale dimineții zilei de 1 octombrie.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Florin Salam
Florin Salam a implinit 41 de ani

Astfel, de dimineață, Roxana Dobre și copiii lui Florin Salam au decis să îl surprindă pe celebrul manelist așa cum, probabil, și-ar dori orice sărbătorit să se întâmple de ziua lui.


In articol:

 

Așa că, purtând ceva comod, dar care să îi pună în evidență formele de fotomodel, Roxana Dobre, însoțită de doi dintre micuții pe care îi are în compania lui Florin Salam, s-a dus cu tortul făcut special pentru manelist, în dormitorul acestuia.

Ajunsă în dreptul ușii dormitorului, Roxana Dobre, cu bricheta, a încercat să aprindă artificiile de pe tort, doar că a avut mari bătăi de cap cu momentul festiv. S-a fript puțin la degete și, din mimica ei, ar fi avut de spus câte ceva, dar... era filmată și copii erau de față.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Într-un final, până la urmă, Roxana a reușit să aprindă artificiile, moment în care a dat buzna în dormitor pentru a-și felicita partenerul de viață cu ocazia împlinirii celor 41 de ani. Iar Florin Salam, pus de-a curmezișul în pat, cu una dintre perne strânse bine în brațe, dormea dus și, cu greu, s-a lăsat trezit, el dormind probabil doar câteva ore de la cântarea pe care o avusese cu o seară înainte.

Vizibil debusolat, Florin Salam pare că s-a și sperit când a văzut atât de multă lume intrând în camera în care încerca să se odihnească, punându-și mâinile în cap pentru a-și reveni în urma șocului. Cu toate acestea, văzând că este filmat, deși avea probabil de spus câteva cuvinte nu tocmai amabile pentru că a fost trezit, celebrul manelist a tăcut și a preferat să încerce să îi zâmbească Roxanei Dobre, cea care, în definitiv, a încercat să îi facă o surpriză cât se poate de frumoasă.

Roxana DObre si Florin Salam
Roxana Dobre si Florin Salam se iubesc de 6 ani

Florin Salam și Roxana Dobre se iubesc de șase ani

”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut, despre Roxana Dobre. Cei doi, de altfel, au împreună deja 3 copii și se iubesc din 2014, relația lor fiind, însă, adeseori tulburată de scandaluri uriașe, peste care, totuși, au trecut cu succes.

Galerie foto 
Citește și:

Familia lui Florin Salam și-a deschis pensiune la munte! Cum arată și cât costă o noapte?

Promisiunea lui Florin Salam! Ce a făcut în memoria fratelui său, ucis de COVID-19

Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă

Primele imagini de la înmormântarea lui Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam. Durere mare în familia manelistului. PAPARAZZI

Cât de jos a ajuns Florin Salam! Acum un an râdea de Jador, acum îi cântă piesele pe la concerte! Fanii nu mai înțeleg nimic: ”Ce făcuși, bre?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies