Ce surpriză i-a făcut Roxana Dobre lui Florin Salam? Manelistul, la un pas de infarct Video

Acum câteva zile, Florin Salam a împlinit 41 de ani, moment care a fost marcat așa cum se cuvine, în familia lui, de la primele ore ale dimineții zilei de 1 octombrie.

Florin Salam
Autor: Calin Perian

In articol:

Astfel, de dimineață, Roxana Dobre și copiii lui Florin Salam au decis să îl surprindă pe celebrul manelist așa cum, probabil, și-ar dori orice sărbătorit să se întâmple de ziua lui.

 

Așa că, purtând ceva comod, dar care să îi pună în evidență formele de fotomodel, Roxana Dobre, însoțită de doi dintre micuții pe care îi are în compania lui Florin Salam, s-a dus cu tortul făcut special pentru manelist, în dormitorul acestuia.

Ajunsă în dreptul ușii dormitorului, Roxana Dobre, cu bricheta, a încercat să aprindă artificiile de pe tort, doar că a avut mari bătăi de cap cu momentul festiv. S-a fript puțin la degete și, din mimica ei, ar fi avut de spus câte ceva, dar... era filmată și copii erau de față.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Într-un final, până la urmă, Roxana a reușit să aprindă artificiile, moment în care a dat buzna în dormitor pentru a-și felicita partenerul de viață cu ocazia împlinirii celor 41 de ani. Iar Florin Salam, pus de-a curmezișul în pat, cu una dintre perne strânse bine în brațe, dormea dus și, cu greu, s-a lăsat trezit, el dormind probabil doar câteva ore de la cântarea pe care o avusese cu o seară înainte.

Vizibil debusolat, Florin Salam pare că s-a și sperit când a văzut atât de multă lume intrând în camera în care încerca să se odihnească, punându-și mâinile în cap pentru a-și reveni în urma șocului. Cu toate acestea, văzând că este filmat, deși avea probabil de spus câteva cuvinte nu tocmai amabile pentru că a fost trezit, celebrul manelist a tăcut și a preferat să încerce să îi zâmbească Roxanei Dobre, cea care, în definitiv, a încercat să îi facă o surpriză cât se poate de frumoasă.

Roxana DObre si Florin Salam
Roxana Dobre si Florin Salam se iubesc de 6 ani

Florin Salam și Roxana Dobre se iubesc de șase ani

”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu- ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider- nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc.

Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut, despre Roxana Dobre. Cei doi, de altfel, au împreună deja 3 copii și se iubesc din 2014, relația lor fiind, însă, adeseori tulburată de scandaluri uriașe, peste care, totuși, au trecut cu succes.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Familia lui Florin Salam și-a deschis pensiune la munte! Cum arată și cât costă o noapte?

Promisiunea lui Florin Salam! Ce a făcut în memoria fratelui său, ucis de COVID-19

Primele imagini de la înmormântarea lui Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam. Durere mare în familia manelistului. PAPARAZZI

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Calendar ortodox 15 mai 2021. Unul dintre cei mai mari călugări din toate timpurile este sărbătorit sâmbătă

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies