Ce surpriză i-a făcut Ștefan soției lui, Viorela, fostă concurentă de la Puterea Dragostei!

Viorela a primit un cadou frumos din partea lui Ștefan, partenerul ei, cu ocazia Floriilor! Uite ce mesaj frumos a transmis!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Viorela și Ștefan își continuă povestea de dragoste în afara Casei Puterea Dragostei! Cei doi au plecat din emisiune de mai bine de o lună, iar acum chiar stau împreună și, așa cum se vede pe conturile de socializare, cei doi ar fi și căsătoriți! Evident, această întrebare este pe buzele tuturor! Chiar și-așa, cei doi îndrăgostiți își spun unul altuia ”soț” și ”soție”. 

Astăzi, fiind ziua de nume a Viorelei, cu ocazia Floriilor, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a primit din partea partenerului ei de viață un cadou foarte frumos, și anume un trandafir criogenizat de culoare albastru.

Citeste si: Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei, supărat că a fost cuplat de toată lumea cu Deea! ”Nu vreau să fiu cu ea” EXCLUSIV

Citeste si: Anunțul lui Tzanka Uraganul că vrea la ”Puterea Dragostei” a provocat o adevărată furtună printre femeile din viața lui

Citeste si: ”Detectivul de paranormal” Ioan Burculeț dezvăluie secretele băieților de la Puterea Dragostei! Cine va câștiga VIDEO EXCLUSIV

Mândră tare de iubitul ei, îmbrăcată lejer, nemachiată și cu zâmbetul pe buze, Viorela a scris un mesaj în dreptul fotografiei încărcate pe internet: ”Mulțumesc soțiorul meu! Te iubesc!”, mesaj însoțit de două inimioare.

Evident, nici internauții nu au stat deoparte și i-au transmis mesaje frumoase Viorelei: ”Ştefan şi Viorela asta se numeşte dragoste!”, ”La mulți ani❤️❤️❤️❤️❤️”, ”La mulți ani ființă scumpă !!!”, ”Te-a cerut în căsătorie? Felicităriiiiii❤️❤️❤️❤️❤️❤️”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: