Ce surpriză neplăcută a avut un bărbat după ce a cumpărat cartofi dintr-un târg? "Și vă întrebați de ce nu cumpără lumea de la români"

 Un bărbat a cumpărat doi saci de cartofi din târg, însă, când a ajuns acasă și i-a desfăcut, a avut parte de o mare surpriză.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Dezamăgit de ceea ce a putut să găsească în interiorul sacilor cu cartofi pe care i-a cumpărat de la un producător român, un bărbat din București a ales să își strige nemulțumirile pe Facebook.

Acesta a postat mai multe fotografii, în care se poate observa faptul că bucureșteanul a plătit mai mult pentru pământ, decât pentru leguminoase.

Citeste si: Postul Sfinţilor Petru şi Pavel 2021. Ce alimente poți consuma în ”Postul de vară”

Cumpărătorul a fost indignat de prețul pe care l-a plătit, în raport cu cantitatea mărfii

Bărbatul nu a fost deloc mulțumit de alegerea pe care a făcut-o, acuzându-l pe vânzător ca l-a păcălit la cântar. Astfel, acesta ar fi plătit un preț mult prea mare pentru cei câțiva cartofi de care s-a putut bucura, căci restul sacului era plin cu pământ. Indignat, bucureșteanul a fotografiat imediat "surpriza" de care a avut parte și a postat imaginile pe un grup al legumicultorilor: "Astăzi am cumpărat doi saci de cartofi românești pentru magazin, când i-am desfăcut, surpriză! Și vă mai întrebați de ce nu cumpără lumea de la români.", a scris el în dreptul pozelor.

Cumpărătorul a fost indignat de prețul pe care l-a plătit, în raport cu cantitatea mărfii
Bărbatul nu a fost deloc mulțumit de alegerea pe care a făcut-o, acuzându-l pe vânzător ca l-a păcălit la cântar. [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Dezamăgit de ceea ce a putut să găsească în interiorul sacilor cu cartofi pe care i-a cumpărat de la un producător român, un bărbat din București a ales să își strige nemulțumirile pe Facebook.
Bărbatul a postat mai multe fotografii, în care se poate observa faptul că bucureșteanul a plătit mai mult pentru pământ, decât pentru leguminoase.[Sursa foto: Facebook]

Criticile legumicultorilor nu au întârziat să apară

Aceștia nu i-au înțeles nemulțumirea, ci dimpotrivă, au creat un val de critici la adresa cumpărătorului, despre care au spus că este paralel cu ramura agriculturii: "Aș vrea să văd cum scoți cartofi curați din pământ după atâta ploaie, din noroi. Să mulțumim Domnului că s-au făcut. Cumpărați din supermarket spălați, tratați și o să fiți mulțumiți.

Luați la plasă, că se scutură pământul", i-a răspuns un legumicultor.

"Așa că știți, vorba aia, pierzi, câstigi, negustor te numești. Eu îi propun domnului să vină o zi la scos de cartofi și contracost să primească 5 saci de cartofi, dar cred că o să dea faliment. Băi ce oameni, trebuia să le facă duș cartofilor…aveați preferință de gel sau șampon…cartofii nu cresc în pom și e normal să fie pământ", a continuat un altul.

Citeste si: 7 salate fresh de vară pe care le poți savura în orice moment al zilei

În prezent, conform ultimelor date, România cheltuie o sumă de 60 de milioane de euro anual pentru a aduce cartofi din import, bani ce ar putea fi scutiți, deoarece țara noastră ar putea să producă o cantitate considerabilă de legume.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Aplica acaricide si insecticide de la Esenzi pentru recolte de legume bogate si viguroase

Grindina îi lasă săraci! Poveștile agricultorilor români afectați de fenomenele extreme de vreme

Agricultorii din Mehedinți sunt nevoiți să-și arunce recoltele. Tone de castraveți au fost distruse

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

Casa de Pensii a dat ordin! Vor rămâne fără pensii. Ce document trebuie depus imediat

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies