Ce tare! Nadia Comaneci si Ilie Nastase vor avea statui in fata Ministerului Sportului!

Nadia Comaneci si Ilie Nastase, doua dintre personalitatile de marca ale sportului romanesc, vor avea statui din bronz, in marime naturala, in fata Ministerului Sportului.

Distribuie pe:

fara descriere
La implinirea a 100 de ani de la infiintarea Federatiei Societatilor Sportive din Romania, Carmen Tocala, presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport, a facut un anunt surpriza, care i-a lasat fara replica pe Nadia Comaneci si Ilie Nastase, prezenti la eveniment.
Cele doua legende ale sportului romanesc au aflat ca in scurt timp vor fi ridicate doua statui care-i vor reprezenta. Acestea vor fi amplasate in fata Ministerului Sportului. La finalul evenimentului, Nadia si Ilie aveau sa declare pentru WOWbiz.ro: "Sigur ca am ramas placut surprinsa sa aud un astfel de anunt. Eu cred ca sunt foarte multe personalitati sportive din Romania care ar fi meritat o asemenea onoare", a precizat Nadia Comaneci.

La randul sau, pus pe glume, Nastase a comentat aceasta initiativa a lui Carmen Tocala: "Dar ce, am murit? Inca sunt viu ( n.r.: moment in care incepe sa se bata cu palmele in piept, pentru a-si intari spusele). Fac si eu ceea ce a facut cunoscutul Alex Ferguson atunci cand cei de la Manchester i-au ridicat o statuie in fata stadionului. Ce sa spun despre aceasta initiativa? Sunt emotionat. Dar si mai emotionat voi fi atunci cand voi merge cu fetele mele pentru a le arata aceasta statuie. Sper sa semene cat mai mult cu mine", a mentionat Ilie Nastase pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate