Ce tatuaj are Gheorghe Dincă în zona intimă și ce semnificație are! Abia acum s-a aflat

Gheorghe Dincă are un tatuaj în zona intimă.

Autor: M.B.

In articol:

La examenul fizic efectuat la SJML Olt, dr. Cărtărescu Alin a consemnat faptul că Gheorghe Dincă are un tatuaj în zona intimă. Mai exact, pe organul genital, „monstrul din Caracal” și-a tatuat cuvântul „LUX”, potrivit Spynews. Întrebat ce semnificație are tatuajul, criminalul a spus: „Eram tineri şi proşti”.

Citeste si: Ce a apărut la mormântul Alexandrei Măceșanu? Tatăl fetei a adus fotografia mamei lui, care a murit în iulie 2018, după ce a fost mușcată de o insectă FOTO EXCLUSIV

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Gheorge Dincă a scris o scrisoare familiei Alexandrei Măceșanu

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a trimis o scrisoare familiei victimei sale, Alexandra Măceșanu. Redactată pe trei foi dintr-un caiet de matematică, Dincă a avut doar gânduri bune la adresa familiei victimei sale, mărturisind că nu dorește să le mai producă și mai multă suferință.

Familiei Măceşanu,

Nu doresc să vă fac suferinţa şi mai grea, deoarece vă înţeleg cât de mult vă doriţi să apară vie Alexandra acasă.

Vă scriu aceste rânduri pentru că am văzut în toate interviurile dumneavoastră că aveţi mult, mult bun simţ şi vorbiţi doar de ce simţiţi în legătură cu Alexandra şi nu jigniţi pe nimeni, mai ales pe mine, deşi recunosc că merit din partea dumneavoastră tot felul de jigniri, blesteme, păreri, ameninţări şi tot felul de cuvinte, le merit pe toate pentru fapta mea nesăbuită şi comportamentul meu faţă de Alexandra.
Aveţi toţi din familia Măceaşanu mult mai mult de 7 ani (n.r. – de acasă), chiar dacă sunteţi din Reşca, nu are importanţă unde ne naştem fiecare dintre noi, important este că aţi primit o mare educaţie de la părinţii dumneavoastră, de aceea vă comportaţi, chiar şi în aceste momente foarte, foarte grele din viaţa dumneavoastră, foarte normal.

Eu vă stimez, vă respect şi vă urez multă, multă sănătate celor din familia Măceşanu, chiar dacă eu sunt acel criminal al lui Alexandra.

Vă scriu aceste rânduri numai din respect pentru Alexandra şi dumneavoastră, pentru că nu pot să înţeleg de unde aveţi puterea, în aceste momente foarte grele din vieţile dumneavoastră, să folosiţi public acest bun simţ de a nu mă jigni şi a dispune de un aşa mare caracter, ce la multe alte persoane le lipsesc, chiar dacă nu se află în situaţia dumneavoastră

Citeste aici continuarea scrisorii pe care Gherghe Dincă a trimis-o familiei Măceșanu.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Profilerul din cazul Caracal, făcut praf de Mihaela Brooks: ”Îmi face meseria de râs”! Experta din Canada a studiat rechizitoriul lui Dincă și spune că e plin de erori

Politician PSD, strivit de un tractor. Se află în stare critică, în timp ce copilul îl așteaptă acasă

Daniel Ștefănescu, asasinul Mihaelei Runceanu, chemat în fața judecătorilor din nou. De ce a fost acuzat criminalul

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies